15mrt 2021
Online programma Rouw óf Online programma Scheiding (meerdere sessies)

Maatwerk bij Verlies
Online

"Deze online programma's bieden extra hulp en ondersteuning bij rouw óf scheiding. De programma's kunnen thuis op een eigen tempo in een persoonlijke online omgeving doorlopen worden."

Maatwerk bij Verlies biedt online programma's aan voor mensen die extra hulp en ondersteuning kunnen gebruiken bij het doorlopen van het rouwproces. 

Er is een rouwprogramma voor volwassenen die een verlies hebben meegemaakt (9 sessies) Een rouwprogramma voor ouders die een scheiding hebben meegemaakt (5 sessies). En een programma voor tieners die een scheiding van hun ouders hebben meegemaakt (5 sessies).

Deelnemers kunnen het programma op hun eigen tempo in een persoonlijke beveiligde online omgeving volgen. In het programma komen in meerdere sessies verschillende aspecten van het thema aan bod. De programma's hoeft niet stap voor stap op een vaste volgorde worden doorlopen, en de opdrachten en oefeningen kunnen zo vaak worden herhaald als nodig.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen of het contactformulier op de website in te vullen. Je kan starten wanneer het jou uitkomt (dit kan dus ook eerder of later dan 15 maart). Aanvullend op het online programma is het mogelijk om tegen een meerprijs persoonlijke therapiesessies via beeldbellen in te plannen.

Informatie

15 mrt 2021 | Deelnemers kunnen het programma starten op ieder moment
00.00 - 00.00
79,00 inclusief BTW

Waar?

Maatwerk bij Verlies
Stationsweg, 60
6711PT Online

Online programma Rouw óf Online programma Scheiding (meerdere sessies)