Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20jun 2021
Soul Voice® 5-daagse Advanced Sound Initiation

Anke de Jong
Hof van Axen, Drenthe

Een transformerende Soul Voice initiatie reis om je leven te verrijken, het fundament in jezelf te verstevigen, je vrij te voelen in je doen en in je laten, richting te geven, je talenten in te zetten en plezier te ervaren. Volg de roep van je hart!

De klank van de stem raakt en maakt je bewust van wie jij werkelijk bent.

Deze workshop is een grondige en gestructureerde reis in het meer en meer bevrijden en ontdekken van je potenties en je authentieke zelf door specifieke Soul Voice® technieken en door jouw eigen unieke vorm van zelfexpressie. Elk aspect van je wezen wordt aangeraakt als je in een krachtig transformatieproces duikt. Het is een diep proces van loslaten om je kracht en innerlijke wijsheid de ruimte te geven om te stralen en zich te manifesteren. De hoge frequente- en krachtige groeps-energie begeleiden je naar grondige transformaties en initiaties. Ieders unieke pad en (stemhelings)kwaliteiten worden ondersteund, aangemoedigd en verder ontwikkeld. De magische kracht van deze Soul Voice® initiatie zal je verder leiden in het begrijpen van, en het leren meester worden over je levenspatronen en je talenten.

Wat leer je, wat ga je ervaren?

* Leer hoe je onbalans, emotionele wonden en negatieve overtuigingen kunt genezen en herprogrammeren tot in de kern van je wezen

* Laat de initiaties die je ontvangt je leiden naar het gewaar worden van je roeping, je potenties en je kwaliteiten

* Leer lichaam scan technieken en innerlijk luisteren om je eigen klanktaal te gaan vertrouwen

* Ervaar de kracht van klank en kleur

* Leer telepathische klankheling

Ontdek authentieke vormen van zelfexpressie, ga voorbij wat je mogelijk had gehouden. Ontdek levenslust, plezier en laat het speelse kind in jezelf ontwaken!

Informatie

20 jun 2021 t/m 25 jun 2021
17.00 - 16.00
0,00
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 9 deelnemers.

Waar?

Hof van Axen
Bosweg 4
9439 TL Hof van Axen, Drenthe

Soul Voice® 5-daagse Advanced Sound Initiation