Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20jan 2021
Informatiemiddag school IBBO Barnsteen

IBBO Barnsteen Spirituele school
Ede

De spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs houdt een infomiddag. Op deze kleinschalige particuliere school zitten veelal hooggevoelige kinderen.

IBBO Barnsteen is een kleinschalige erkende spirituele school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar. Er werken begeleiders die uitgaan van de behoeftes van het kind. Vaak kinderen en begeleiders die in een gewone school snel overprikkeld raken, hooggevoelige kinderen en vaak ook hooggevoelige volwassenen. Nieuwe kinderen zijn van harte welkom, net als nieuwe begeleiders.

IBBO Barnsteen is een particuliere school. De begeleiders werken vanuit passie, betrokkenheid en enthousiasme op vrijwillige basis. Hierdoor is het schoolgeld voor de kinderen slechts 195,- per maand (10 maanden/jaar).

Ben je voor jouw kind benieuwd naar het onderwijs dat wij aanbieden? Wil je graag met kinderen of jongeren werken? Heb je een PABO diploma of ben je hier mee bezig? Ben je thuis, werkzoekend of gepensioneerd docent, en heb je een passie om met onderwijs en kinderen of jongeren om te gaan? Wil je een creatieve of muzikale workshop aanbieden? Of ben je gewoon benieuwd naar de activiteiten van de school?

Kom naar de informatiemiddag op woensdag 20 januari 2021, start om 16 uur.

Voor meer info of aanmelding: zie contactgegevens hieronder

Informatie

20 jan 2021
16.00 - 18.00
0,00

Waar?

schoolgebouw IBBO Barnsteen
Horalaan 3A
6717 LX Ede

Contact

Informatiemiddag school IBBO Barnsteen