Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

29sep 2020
Vrij Intuïtief schilderen cursus of privé

Atelier Het nieuwe licht
Ede

Jouw eerste penseelstreek is het begin van een toekomst, die misschien aarzelend of moedig neer gezet wordt. Het is jouw verhaal, jouw wereld en je doet dat wat naar buiten wil komen.

Geen commentaar, gewoon doen wat je fijn vindt met hart en ziel werken aan een schilderij dat tot leven komt, jouw leven. Dan heb je de mogelijkheid je eigen innerlijke wereld te zien en te aanvaarden, dat het is zoals het is.

Het kan ook psychologisch uitgelegd worden en vervolgens kunnen er nieuwe ideeën gegeven worden om verder te kunnen, los te laten wat oud is en jezelf bevrijden.

Het is zo heerlijk als je in staat bent jezelf gewoon te laten gaan met de kwast. Geen moeilijke opdrachten, maar soms wel met inspiratie van een meditatie, muziek of inzicht. Kom ervaar het zelf !

Wat kan het jou brengen:  [if gte vml 1]> [endif]Innerlijke rust, Heling, Verrassingen, Zelfkennis, Ontwikkelen van je intuïtie, Zelfkennis wordt vergroot, Plezier

Wat kan ik je bieden: Fijne veilige sfeer, Begeleiding daar waar nodig, Levensplezier, Je goed voelen, Werken met verschillende materialen

Voor meer info: lotus4health

Informatie

29 sep 2020 t/m 15 dec 2020 | elke week
14.00 - 16.00
20,00 voor 5 lessen € 100 voor een losse les € 20

Waar?

Atelier Het nieuwe licht
54
6717 RC Ede

Contact

Vrij Intuïtief schilderen cursus of privé