Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

27sep 2020
Workshop Hooggevoeligheid en paarden | Nijmegen

SDM horses | Paardencoaching Gelderland
Nijmegen

Een workshop om HSP in te zetten als kracht! Voel, beleef en ontspan! Met behulp van paarden/hondencaching, energetisch lichaamswerk, ademhaling technieken, systemisch werken (opstellingen) in de natuur op een zeer bijzondere back to basic locatie.

Voel, beleef en ontspan!

Een bijzondere en inspirerende workshop waarbij we op zoek gaan naar kwaliteiten en talenten van hooggevoeligen met behulp van paarden, hondje Knut en de natuur. Je leert vooral hoe je kunt ontspannen door een verbinding te maken met je hoofd, je hart, je gevoel en met twee benen op de grond. De workshop is inclusief heerlijke en gezonde lunch. 

Leer omgaan met prikkels, wordt je enorm bewust van wat van jou is en wat van de ander, een dag genieten en vooral ook humor met gelijkgestemden, een veilige en vertrouwde omgeving waar je je eigen verhaal kan delen en ‘helen’. Tijdens de dag gaan we o.a. door middel van paarden- en hondencoaching, systemisch werken en (energetisch) lichaamswerk op zoek naar hoe jij je kwaliteit als hoogsensitief persoon direct kan inzetten. 

Deze workshop is niet alleen interessant voor ruiters en dierenvrienden. Het is ook zeer geschikt voor mensen die ‘niks’ met paarden hebben of zelfs bang zijn voor paarden. Ik heb al vaak meegemaakt dat het ook juist voor die laatste doelgroep een ware eye opener kan zijn.

Informatie

27 sep 2020 | Kijk op de site voor de vroegboekkorting!!
10.00 - 16.30
125,00 Inclusief koffie, thee, versnaperingen en certificaat

Waar?

Centrum de Appel
Groesbeekseweg
Nijmegen

Contact

Workshop Hooggevoeligheid en paarden  | Nijmegen