Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24sep 2020
Wakker worden (cursus)

Lotus4health
Ede

Wil je behulpzaam zijn naar jezelf, ga je kiezen om wakker te worden? Deze cursus biedt je de gelegenheid om veel inzichten te krijgen en je eigen keuzes te maken. Jezelf te bevrijden. Iedereen wordt gerespecteerd.

Wakker worden 
 
De aarde is een soort podium voor een toneelspel, waar je allerlei ervaringen kan opdoen.
Het is een avontuur waarin je het gevoel hebt jezelf te verliezen, geen controle hebt over jezelf. Bij de vraag wie ben jij, krijg ik meestal antwoorden als, naam, leeftijd, sociale omstandigheden, werk, maar dat is niet wie je werkelijk bent, dat zijn de rollen die je speelt om ervaringen op te doen. Je kunt vele maskers opzetten en veranderen.
We noemen deze periode ook wel de slaap.Het is donker, moeilijk en emotioneel. Als je het proces van wakker worden in gaat dan ga je bewust worden van dit alles. Dat is niet gemakkelijk, sommige willen vluchten uit deze realiteit, met het gevoel hier niet thuis te zijn. We zijn ook bezig ons Ego los te laten want dat zou niet goed zijn om Ego te hebben. Maar dat klopt niet. Het Ego is niet slecht, je hebt het nodig om het leven hier te leven, zonder Ego kan je hier niet functioneren.

meer info: lotus4health

Informatie

24 sep 2020 t/m 21 dec 2020 | de cursus is om de 14 dagen en vrije inloop
14.00 - 16.30
15,00 proefles mogelijk

Waar?

Lotus4health
Paul Gabrielstraat, 54
6717 RC Ede

Contact

Wakker worden (cursus)