Valleistudio Te Huur voor jou! | Ede

De studio is uitermate geschikt als praktijkruimte voor behandelingen, vergadering, coachingsgesprekken en trainingen voor groepen van maximaal 8 personen. Ook als je op zoek bent naar een rustige werkplek vind je bij de Valleistudio een fijne ruimte. 

Je wordt lid van de Valleistudio hierdoor kan je als Lid de ruimte per uur of per dagdeel huren tegen een scherp tarief. Je kan de studio ook eenmalig huren maar tegen een ander tarief. Geen huur contracten maar delen van de kosten.

Aanpassing huur voorwaarde:

Doordat er nu 1.5 meter samenleving is ontstaan komen startende en vaak thuiswerkende therapeuten in de problemen. Speciaal voor deze doelgroep heb ik mijn voorwaarde aangepast.

Je wordt lid van de studio en ik geef jou de mogelijkheid om per uur te huren. Je krijgt zelf een sleutel en reserveert en rekent af via de online agenda.

Over Robin Captijn | Ede

Wie ben ik?

Ik ben Robin Captijn HBO paramedisch voet- en beweging specialist in Ede en omgeving. Naast mijn werk als Voetspecialist en bewust bewegen, geef ik workshops in bewust/mindfull, stilte en blotevoeten wandelingen. In januari 2020 ben ik gestart met de Valleistudio voor holistisch werkende en denkende therapeuten, couches. Ik ben daar niet de gehele week aanwezig. De andere dagen wil ik de valleistudio aan geïnteresseerde gaan verhuren. Delen is mijn moto!

 

 

Agenda De Valleistudio


Professionals in de categorie Verhuur Accommodaties

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!