Coach bij rouw- en verliesverwerking | Ede

Wat doe ik?

Mijn passie is mensen begeleiden die vastlopen na een verlies. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om na enorme tegenslag de draad weer op te pakken en plezier in je leven te hebben. Van daaruit is de diepe wens ontstaan om anderen meer vreugde in het leven te laten ervaren en om ze lekker in hun vel te laten zitten. Heb je een probleem, vraag of dilemma waar je niet uitkomt? Ik help je op te sporen waarin je vastloopt of waar het probleem zit en begeleid je in het vinden van een oplossing. Iedereen is daartoe in staat, maar soms is daar hulp bij nodig. Ik werk vanuit mijn hart. Vanuit liefde en respect kan ik je helpen.

Ik ben een rationeel gevoelsmens en ben altijd nieuwsgierig waarom iemand doet zoals hij doet. Menselijk gedrag heeft volop mijn interesse. Daardoor heb ik een open en oprecht geïnteresseerde en luisterende houding en ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. 

Door een heftige gebeurtenis kom je vaak in een rollercoaster van emoties terecht en het kan lang duren voor je weer rust vindt. Om die reden wil ik helpen, vooral ook door mijn eigen levenservaring. Tijdens het rouwproces ervaren we veel verdriet en emoties. Inzicht in het proces en acceptatie van het verlies kunnen ervoor zorgen dat je weer verder kunt met je leven. Iedereen is uiteindelijk sterk genoeg om het verlies te dragen maar hulp kan daar uitkomst bij bieden.

 

Over Mira van Ravenswaaij-Tiecken | Ede

Mijn naam is Mira van Ravenswaaij. Ik ben getrouwd en woon sinds 2014 in Ede. Vele jaren ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Een zeer heftige gebeurtenis in 2013, het verliezen van een zeer dierbare, heeft ervoor gezorgd dat ik anders in het leven ben gaan staan. 

Het rouwen, de verwerking van het verlies en het weer op de rails zetten van je leven na een heftige emotionele gebeurtenis is lastig. Met vallen en opstaan, met een lach en een traan, is het mij gelukt om weer lekker in mijn vel te zitten en weer plezier in het leven te hebben.

Omdat ik om mij heen veel mensen zie worstelen om hun leven weer op de rit te krijgen na een verlies, ben ik mijn hart gaan volgen. Ik wil mensen helpen het verlies te verwerken en om de draad weer op te pakken. Hetgeen je overkomen is kun je leren te accepteren waardoor het onderdeel wordt van je leven. Dat opent de deur om weer plezier te krijgen en te kunnen genieten. Dat gun ik iedereen!

Om mensen goed te kunnen begeleiden heb ik bij ICM de opleiding Professioneel Coach gevolgd waarvan ik het diploma behaald heb. Daarnaast heb ik nog enkele aanvullende opleidingen en trainingen gevolgd. 

Ik ben een echt ‘mensen mens’: open, eerlijk en oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal! 

 


Foto 1 Mira van Ravenswaaij-Tiecken Foto 2 Mira van Ravenswaaij-Tiecken Klik om te vergroten

LIJV-Coaching
Mira van Ravenswaaij-Tiecken


Professionals in de categorie Rouw- en verliesbegeleiding

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede