Pedicure en Schoonheidsspecialist natuurlijk Bij Katinka | Bennekom

Natuurlijk, Bij Katinka

zijn niet zomaar twee woorden die bij mijn voornaam staan.

Natuurlijk, omdat ik er voor gekozen heb duurzaam te ondernemen, niet alleen heeft dat de keuze van mijn producten bepaald maar voer ik dit door in de rest van mijn bedrijfsvoering. Zo hang ik de was liever buiten dan dat ik de droger gebruik om maar een voorbeeld te noemen.

Bij, omdat ik ook bijen houd. Een fascinerende hobby die me nog dichter bij de natuur doet staan. Bijkomend voordeel voor jou is dat je bij mij de lekkerste honing kunt kopen als die voorradig is.

De behandelingen, voor pedicure of schoonheid, die ik geef zijn altijd afgestemd op jouw wensen. Ik help je graag om je fijner, gezonder en mooier te laten voelen. Daarvoor maak ik alleen gebruik van pure, natuurlijke producten. Voorop staat dat jij je op je gemak voelt en helemaal jezelf kunt zijn. Het is mijn doel jou met een goed gevoel weer naar huis te laten gaan.

Over Katinka Korver | Bennekom

Een aantal jaren geleden heb ik mij laten omscholen naar pedicure en later ook schoonheidsspecialiste, een van de beste beslissingen in mijn leven. 

De opleiding heb ik bij Amice in Barneveld in gevolgd. Amice staat garant voor professionaliteit en deskundigheid. Daarnaast ben ik aangesloten bij de branche organisaties Provoet en Anbos, deze waarborgen het niveau van kennis en kundigheid.

Vanwege mijn grote liefde voor de natuur heb ik er voor gekozen zoveel mogelijk gebruikt te maken van natuurlijke produkten, het liefst biologisch waar dat kan. Daarom is ook elke behandeling iedere keer weer anders.


Foto 2 Katinka Korver Foto 3 Katinka Korver Foto 4 Katinka Korver Foto 5 Katinka Korver Foto 6 Katinka Korver Foto 7 Katinka Korver Foto 8 Katinka Korver Klik om te vergroten

Bij Katinka, pedicure en schoonheidssalon
Katinka Korver


Professionals in de categorie Persoonlijke verzorging

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!