Vertalingen, redactie, communicatie advies rondom welzijn, gezondheid, geneeskunde | Ede

Ciao Chow Translations is al 20 jaar een vertrouwd adres voor al uw (bewuste) vertalingen en tolkdiensten op het gebied van alternatieve geneeswijzen, medisch, veterinair en dieren. Tevens Ayurveda specialist en gedragsadviseur hond en paard.

U kunt bij ons terecht voor vertalingen in de talen Nederlands, Engels, Duits en Italiaans. (Frans op aanvraag). Door onze opleiding in de Ayurveda zijn wij ook bekend met het Sanskriet en vertalen ook teksten op het gebied van de Ayurveda en yoga. Als auteur en copywriter schrijven wij al uw teksten of verzorgen wij een redactionele check. 

Als gedragsadviseur voor honden en paarden staan wij ook mensen bij voor een betere communicatie tussen mens en dier. 

 

Over Anita van Adelsbergen | Ede

Anita van Adelsbergen is native speaker van het Nederlands, Engels en Duits en is tolk, vertaler (en auteur) van publicaties op het gebied van complementaire geneeswijzen, reguliere geneeskunde, veterinaire geneeskunde, paarden(sport), kynologie, ayurveda en algemene teksten. Haar werktalen zijn Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en Frans. Door de opleiding Ayurveda heeft ze tevens basiskennis van het Sanskriet. Daarnaast behaalde ze diploma's op het gebied van sportmassage voor paarden, gedragstherapie voor honden en paarden, energetische diertherapie, bach bloesems en coaching.  

 


Foto 2 Anita van Adelsbergen Foto 3 Anita van Adelsbergen Klik om te vergroten

Ciao Chow Translations
Anita van Adelsbergen


Professionals in de categorie Communicatie en presentatie

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Ede