Coachingrid laat vrouwen stappen zetten naar een plezieriger leven :)

Coachingrid
Ede

Ik coach vrouwen naar een plezieriger leven. Wie wil dat nu niet? Op een plek waar jij je prettig voelt. Dat kan bij mij of bij jou thuis. Maar het liefst tijdens een wandeling in de natuur. Een kennismakingswandeling van een uur zit in mijn pakket

Wie ben jij?

Heb jij als vrouw ook meerdere rollen te vervullen? Denk bijvoorbeeld aan de rol van moeder, dochter, echtgenote, vriendin, buurvrouw of collega en weet je soms ook niet meer hoe jij je aandacht moet verdelen? Ben jij soms ook onzeker of je alles wel goed doet? Weet jij waar je mee bezig bent en waarom je doet wat je doet? Kom jij soms ook tijd tekort voor jezelf?

Dan is het nu TIJD VOOR JOU!

Word je bewust van wie je bent, wat je kunt en vooral wat jij wilt. Door bewust keuzes te maken kun je meer energie en plezier uit je leven halen. Wie wil dat nu niet?

Wat doe ik? Wat doe jij? Wat doen wij?

Ik heb tijd voor jou. Ik luister naar je verhaal. Ik stel vragen en nog meer vragen en nog meer vragen. Jij vertelt je verhaal. Jij geeft antwoord en vertelt nog meer. Samen stellen we jouw persoonlijke doel vast. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Die weg gaan we samen bewandelen op een plek waar jij je prettig voelt.  Dat kan bij mij, maar ook bij jou of tijdens een wandeling in de natuur. Jij bepaalt het tempo en de route. Ik ga met je mee en  geef je verschillende mogelijkheden/tools om je doel te bereiken.

 

Over Coachingrid

Wie ben ik?

Ik ben Ingrid van Veldhuizen. Ik ben getrouwd en trotse moeder van een zoon en twee dochters. In 2012 heb ik ontslag genomen en ben ik begonnen als vrijwilliger in diverse projecten waarbij de focus ligt op het begeleiden van mensen.

Dit gaf mij zoveel voldoening dat ik in 2016 een coachopleiding ben gaan volgen bij ICM Opleidingen. En de opleiding tot IEMTcoach (Integral Eye Movement Therapy) in 2017. Beiden succesvol afgerond.

Ik ben een open, eerlijk en enthousiast persoon. Echt een gevoelsmens. Ik heb ontdekt hoe belangrijk het is om plezier te beleven in de dingen die je doet, in je werk, in je relatie oftewel in je leven. Door te weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, ben je in staat om bewuste keuzes te maken.

Door mijn ervaringen hiermee en het feit dat ik jou dit ook gun, wil ik graag jouw coach zijn. Samen aan de slag gaan zodat jij zelf ook in staat bent bewuste keuzes te maken en zo veel mogelijk kunt genieten van jouw leven.

Wil je me beter leren kennen? Maak dan nu nog een afspraak voor een kennismakingswandeling!

Ik ben “Coachingrid” en wie ben jij?


Coachingrid

Ingrid van Veldhuizen

Van Okeghemlaan 11
6711EC Ede

Lid van beroepsvereniging

Coachingrid laat vrouwen stappen zetten naar een plezieriger leven :)