De voet-specialist van Ede en omgeving.

Voet-specialist
Ede

Welkom bij de Voet-Specialist. We gaan opzoek naar de oorzaak van jou voetklachten. Klachten zoals: voetpijn, doorgezakte voet, hallux valgus(Kromme grote teen),neuropathie, knie klachten X benen, morton-Neuroom enz.

Voettherapie waarbij er geen gebruik gemaakt wordt van steunzolen.

Wij gaan dat samendoen. De voetwerk methode bestaat grotendeels uit het door in beweging zetten van onze vergeten voetspieren. Ik maak hierbij gebruik van tennis balletjes, teenspreiders en jou eigen inzet. Wanneer je de therapietrouw doet dan zal het uiteindelijk invloed hebben op je gehele welzijn zowel fysiek als mentaal.

Werkdagen: maandag, vrijdag en zaterdag

Darwinstraat 9C 6718XR Ede

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Maak is een afspraak voor een advies.

Over Robin Captijn

Wie ben ik?

Ik ben Robin Captijn HBO paramedisch voet- en beweging specialist in Ede en omgeving. Naast mijn werk als Voetspecialist en bewust bewegen, geef ik workshops in bewust/mindfull, stilte en blotevoeten wandelingen. In januari 2020 ben ik gestart met de Valleistudio voor holistisch werkende en denkende therapeuten, couches. Ik ben daar niet de gehele week aanwezig. De andere dagen wil ik de valleistudio aan geïnteresseerde gaan verhuren. Delen is mijn moto!

 

 


Voet-specialist

Darwinstraat 9C
6718XR Ede

De voet-specialist van Ede en omgeving.