Verhuur praktijkruimte

Maatwerk bij Verlies
Ede

Te huur: verzorgde spreekkamer in Ede.

Omdat ik naast mijn gesprekken op kantoor veel op pad ben, verhuur ik voor enkele dagdelen per week mijn ingerichte spreekkamer in het bedrijvencentrum Silva Sanat aan de Stationsweg nummer 60 in Ede. Het voormalige GGD-gebouw is vrijwel organisch getransformeerd in een centrum voor bewuste ondernemers. Het bedrijvenverzamelgebouw biedt onderdak aan een diversiteit aan disciplines: van acupunctuur tot yoga en van ergotherapie tot zorg voor kinderen met leer- en gedragsproblemen.

Mijn spreekkamer is een fijne plek om met klanten/cliënten in gesprek te gaan tijdens coachings- of therapiesessies. Leden van Bewust Ede kunnen de ruimte per halve dagdeel (2 uur), dagdeel (4 uur) of dag (8 uur) huren tegen een betaalbaar tarief. Wanneer op vaste momenten gehuurd gaat worden, dan is een korting bespreekbaar. Neem voor meer informatie over de ruimte contact met mij op.

De locatie is goed bereikbaar met het OV, beschikt over parkeerplekken, een ruime wachtkamer en keuken en toiletten.

Over Maatwerk bij Verlies

Mijn motto: Mensen die een verlies meemaken hebben bovenal behoefte aan iemand die naar hen luistert. 

Na jarenlange ervaring als hulpverlener in de zorg heb ik mij gespecialiseerd in het bieden van hulpverlening op maat bij verlies en rouw. Dit doe ik als psychosociaal verlies- en rouwtherapeut, waarbij ik voornamelijk werk vanuit een persoonsgericht referentiekader. Persoonsgerichte therapie helpt om emoties, gedachten en gedrag in een doorleefde samenhang met de eigen situatie en geschiedenis een plaats te geven. Ik help mensen op verhaal te komen en te laten vertellen over hun verlies en verdriet. Mensen die een verlies meemaken hebben bovenal behoefte aan iemand die naar hen luistert. Ieder mens beleeft rouw op zijn of haar eigen unieke manier. De mens en diens ideeën staan dan ook centraal in de door mij geboden hulpverlening. Via maatwerk sluit ik zoveel mogelijk aan op wat er nodig is om met het verlies te leren leven.

Al langere tijd zet ik mij naast het bieden van hulpverlening in voor de ontwikkeling van sociaal professionals. Ik ben actief in verschillende netwerkorganisaties in Ede: Maatschappelijk Netwerk Ede, het Platform voor Onderwijs, Opvoeding en Ontwikkeling en Bewust Ede. Daarnaast ben ik een vast lid van de adviestafel Anders Samen van het Centrum voor Jeugd en Gezin Veenendaal.

Als coördinator Post hbo opleiding Verlies- en rouw therapie ben ik verbonden aan de Sociale Academie Utrecht. Via deze opleiding leiden we de verlies- en rouwtherapeuten van de toekomst op. Daarnaast geef ik sociaal professionals en studenten scholing over verlies en rouw. Het verzorgen van scholing doe ik onder andere voor de Sociale Academie Utrecht, Samen Veilig Midden-Nederland en de Radboud Universiteit Nijmegen.

Geregistreerd in het Register Jeugd- en gezinsprofessionals van de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Daarnaast beschikt mijn praktijk over een gecertificeerd kwaliteitssysteem: het Kiwa keurmerk Zorg.

Verhuur praktijkruimte