Valleistudio Te Huur voor jou!

De Valleistudio
Ede

Praktijkruimte voor holistische zorg, vergadering, workshopruimte en werkplek. Het is uiteindelijk mijn bedoeling om in de Valleistudio holistische zorg te bundelen zodat patiënten één deur binnen gaan voor een passende behandeling of een advies.

De studio is uitermate geschikt als praktijkruimte voor behandelingen, vergadering, coachingsgesprekken en trainingen voor groepen van maximaal 20 personen. Ook als je op zoek bent naar een rustige werkplek vind je bij de Valleistudio een fijne ruimte. 

Nu ook te huur als wokshop ruimte zonder lidmaatschap.

Je wordt lid van de Valleistudio hierdoor kan je als Lid de ruimte per uur of per dagdeel huren tegen een scherp tarief. Je kan de studio ook eenmalig huren maar tegen een ander tarief. Geen huur contracten maar delen van de kosten.

Over De Valleistudio

Wie ben ik?

Ik ben Robin Captijn HBO paramedisch voet- en beweging specialist in Ede en omgeving. Naast mijn werk als Voetspecialist en bewust bewegen, geef ik workshops in bewust/mindfull, stilte en blotevoeten wandelingen. In januari 2020 ben ik gestart met de Valleistudio voor holistisch werkende en denkende therapeuten, couches. Ik ben daar niet de gehele week aanwezig. De andere dagen wil ik de valleistudio aan geïnteresseerde gaan verhuren. Delen is mijn moto!

 

 


De Valleistudio

Robin Captijn

Darwinstraat 9C
6718XR Ede

Valleistudio Te Huur voor jou!