Hennie Helpt Professional Organizer / Opruimcoach

Hennie Helpt - Hennie van de Vendel
Ede

Ik ben Hennie, jouw professionele en persoonlijke hulp bij opruimen, verhuizen, administratie structureren en algehele chaosbestrijding.

Een huis dat niet is opgeruimd, een administratie die niet is bijgewerkt, een stapel ongeopende post of mail: het zorgt voor veel onrust. Je kunt deze dingen wel uitstellen, maar in je hoofd sluimert het altijd ergens op de achtergrond.

Er kunnen veel verschillende oorzaken zijn waarom het je zelf niet lukt om de boel structureel te organiseren. Het kan een kwestie van time management zijn, of het missen van een echte stok achter de deur. Maar het kan ook zijn dat een emotionele gebeurtenis maakt dat het even niet lukt.

Je wil het graag anders, maar hoe dan? Ik help je graag om orde aan te brengen in je huis en huishouden. Op een manier die jou helpt het straks zelf te kunnen vasthouden. Zodat je met een leger hoofd en meer plezier in je eigen huis rondloopt.

Waar kun je mijn hulp bij gebruiken?

In jouw huis: geen rondslingerende spullen meer maar zoveel mogelijk vaste plekken.

Als je gaat verhuizen: Vooraf een duidelijke planning maken. Je spullen uitgezocht en geordend klaar hebben staan voor je verhuizing of die van je ouders. Hulp bij het leegruimen van de ouderlijke woning na overlijden 

Jouw administratie: Je administratie en e-mail op orde en slim georganiseerd

Voor Ondernemers:   

Jouw administratie niet in een schoenendoos maar netjes overzichtelijk aan kunnen leveren bij jouw boekhouder, ik kan je daar bij helpen.

Interesse? bel of mail mij om de mogelijkheden te bespreken.

Over Hennie Helpt - Hennie van de Vendel

Wie is Hennie: Echtgenoot, Moeder van 4 volwassen kinderen, ondertussen trotse oma van 8 kleinkinderen en ook nog eens 6 bonuskleinkinderen, ja dat is best veel maar ook heel leuk. Daarnaast zus van 4 broers en 5 zussen dus de drukte ben ik wel gewend.

Het huis opgeruimd, een vaste plek voor vaak gebruikte spullen, dat typeert mij wel. Daarnaast houdt ik ervan om in gesprek te gaan met...........ieder die op mijn pad komt, prive en beroepsmatig maar ook zomaar.

Het opruimen en structureren heb ik in mijn bloed. Na 16 jaar mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel te hebben mogen begeleiden was het tijd voor iets anders. En toen kwam ik de Huishoudcoach tegen. Els Jacobs is hier de grondlegger van en bij haar heb ik een training gevolgd en de stap gewaagd. En wat is dit leuk en mooi werk.

Het begeleiden van mijn klanten doe ik professioneel maar zeker ook persoonlijk, het is altijd maatwerk en de klant heeft en houdt de regie. Ik werk naast en samen met mijn klant naar een voorafgesteld doel toe.

 

 


Hennie Helpt

Hennie van de Vendel

Laan van Kernhem 163
6718 HR Ede

Hennie Helpt Professional Organizer / Opruimcoach