Remedial Teaching I SLiM naar de brugklas I slim Leren leren en plannen l Leer- en studiebegeleiding

Studiehonk Ede
Ede

Studiehonk Ede geeft leerlingen de individuele aandacht die ze verdienen. Met de invoering van het passend onderwijs vraagt het veel van de leerkracht om alle kinderen in de klas díe ondersteuning te bieden om hun kwaliteiten te ontwikkelen.

Met het bieden van onderwijs op maat wil ik dat doel berieken.

Tijdens de 1-op-1-begeleiding of de begeleiding in kleiene groepjes kan ik aansluiten bij wat het kind nodig heeft. Ik leg de stof op een andere manier uit of bied meerdere oefenmomenten aan.

Mijn doel is bereikt als kinderen weer met de klas of op hun eigen leerlijn verder kunnen en als ik zie dat kinderen weer lekker in hun vel zitten en voelen dat ze het kúnnen.

Over Studiehonk Ede

Mijn motto is een leven lang leren en kansen voor iedereen! Ik ben Angela Hendriks, onderwijsmens in hart en nieren. Betrokkenheid staat hoog bij mij in het vaandel. Na vele jaren in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo gewerkt te hebben, richt ik mij nu op kinderen en jongeren die met extra ondersteuning meer kans hebben hun kwaliteiten te ontwikkelen. Dit doe ik door onderwijs op maat te geven. 
Mijn voorkeur gaat uit naar het werken met kleine groepen of individueel om optimaal feedback te kunnen geven.Naast het overdragen van kennis en vaardigheden haal ik energie uit de contacten met de leerlingen die ik begeleid en ondersteun. 


Studiehonk Ede

Angela Hendriks-van Honk

Moreelsestraat 83
6717 TP Ede

Lid van beroepsvereniging

Remedial Teaching I SLiM naar de brugklas I slim Leren leren en plannen l Leer- en studiebegeleiding