Intuïtief leven vanuit natuurverbondenheid

INNature - AArdeschool - Hester Tielrooy
Bennekom

Bij INNature, de AArdeschool voor leven in verbinding, kun je ervaringsgerichte workshops en cursussen volgen om te leven vanuit je hart, intuïtie en natuurverbondenheid. Dicht bij huis, dicht bij jezelf.

Natuur wijst je de weg en ik help je het pad te herkennen

Jezelf ontwikkelen vanuit natuurverbondenheid, dat is jezelf ontwikkelen vanuit je verbinding met natuur en Aarde.
Daarbij is jouw relatie met natuur het uitgangspunt, dus niet je problemen of klachten. 

Door bijvoorbeeld leefwijze, cultuur en geschiedenis zijn er allerlei blokkades ontstaan die een open en zuivere verbinding met natuur in de weg staan. Dat kan een (mede) oorzaak zijn van vermoeidheidsklachten, burn-out en depressieve gevoelens.
Je kunt dan allerlei therapieen en coaching volgen en toch steeds het gevoel houden 'dat er iets ontbreekt'.

Dus, vraag je eens af: 
Hoe zou het zijn als je weer volledig in verbinding bent met jezelf, al het leven en Aarde? Hoe zou dat voelen, wat zou je doen, welke keuzes zou je maken?

Als je hier blij van wordt, dan ben je van harte welkom om een workshop of cursus te volgen bij de AArdeschool. Dat kan online en/of live.

En het mooie is: In de bewuste uitwisseling met natuur wordt ook natuur 'wakkergemaakt'. 
Het is dus helend voor jezelf en helend voor al het andere leven. 

Wil je meer weten? bel of mail dan hebben we even persoonlijk contact.

Hester 

Over INNature - AArdeschool - Hester Tielrooy

Het liefst van alles ben ik buiten...
"In en met natuur zijn" hielp mij tijdens intensieve periodes in mijn leven waarin alles op zijn kop stond.
Want in verbinding met natuur en Aarde kwam ik heel eenvoudig weer bij de aanvaarding en overgave die onontbeerlijk zijn in tijden van verandering.

Na ruim 15 jaar werken als holistisch therapeut, voelde ik op een gegeven moment dat het tijd was om wat ik ervaar in het contact met natuur, te gaan delen met anderen. Ik dacht het in te voegen in mijn bestaande praktijk, maar dat bleek niet de bedoeling. Ik moest alles loslaten en letterlijk vanaf de grond iets nieuws opbouwen.

Dit werd de AArdeschool waar ik workshops en cursussen geef gericht op verdieping en verlevendiging van je verbinding met natuur en Aarde. Daar komt al mijn intuitie, kennis en ervaring als dierentolk, holistisch therapeut en natuurgids samen. 

Mijn uitgangspunt is dat al het leven met elkaar verbonden is in het Web of Life en met elkaar communiceert en uitwisselt. Door onze levensstijl zijn we daar steeds meer 'los van geraakt'. Herstel en verdiepen van de verbinding is helend voor jezelf en al het andere leven. Een manier om dat te doen is de door mij ontwikkelde intuitieve benadering van Bewuste Natuurbeleving.

Ik begeleid jou graag op jouw reis door je relatie met natuur en Aarde. Zodat je leven in verbinding ervaart en je thuis voelt op Aarde. 

Wil je meer weten?
Bel of mail en we spreken elkaar snel!

Hester


INNature - AArdeschool voor Leven in verbinding

Hester Tielrooy


Bennekom

Intuïtief leven vanuit natuurverbondenheid