Samen Leren Natuurlijk-begeleider van wandelingen in en met de natuur

Samen Leren Natuurlijk - Jettie van den Houdt
Wageningen

Wandel met me mee en ervaar rust en ontspanning in de natuur. Wandelingen met onderdompeling in de natuur en met (filosofische) thema’s die je verbinden met de natuur, jezelf en de ander.

Haal het beste uit jezelf en anderen. Laat de natuur je inspireren en wandel mee!
verrijk inzicht, mogelijkheden en zelfvertrouwen in de natuur

-           Wandel met me mee en ervaar rust en ontspanning in de natuur.
Wandelingen met onderdompeling in de natuur en met  (filosofische) thema’s die je verbinden met de natuur, jezelf en de ander. Door directe natuurervaring in wandelingen inspireer ik jou je met de natuur te verbinden. Dat geeft zelfvertrouwen. Verbinden met de ander wordt makkelijker en diepgaander.

-            Je houdt van een goed gesprek en van wandelen? Samen met een filosoof bied ik filosofische wandelingen ´een goed gesprek op niveau´. De begeleiding van een filosoof en een wandelcoach maakt filosoferen in het groen een verrassende ervaring op weg naar wat jou beweegt. Ook voor teams die iets anders willen op hun teamdag is een filosofische wandeling op maat mogelijk. Je gaat met een verrassend rijke ervaring naar huis.

 

Over Samen Leren Natuurlijk - Jettie van den Houdt

Ik heb sinds 2003 een eigen bedrijf onder de naam Samen Leren Natuurlijk. Ik begeleid wandelingen voor groepen en teams en doe dat in en met de natuur. Alles wat ik doe zit op het snijvlak van mensen, communicatie en natuur. Mensen (her)vinden hun waarden in de natuur. De natuur nodigt uit om uit de eigen kokervisie te komen. Dat doe ik door wandelingen te organiseren met (filosofische) thema's of juist met pure natuurbeleving (bosbaden). Deelnemers worden geïnspireerd en geënthousiasmeerd om in en met de natuur anders naar zichzelf en waar ze mee bezig zijn te kijken. Ik ben bioloog/ecoloog met kennis van de natuur en natuurlijke processen. Buiten gebruik ik mijn kennis als ik denk dat het kan bijdragen aan verdieping.  Rode draad bij werken in en met de natuur is voor mij de verwondering, het respect en ontzag (het Engelse awe) dat ervaring in en kennis van de natuur teweeg brengt. Ik reik informatie aan  die verwondering in de natuur kan versterken. Ik stimuleer waarneming met alle zintuigen en stel reflectievragen vanuit kennis en ervaring.


Samen Leren Natuurlijk - Jettie van den Houdt

Jettie van den Houdt

Tarthorst 971
6708JG Wageningen

Samen Leren Natuurlijk-begeleider van wandelingen in en met de natuur