Praktijk voor Reiki en massage

Reiki- en massagepraktijk Nova
Bennekom

Een massage ontvangen is in de eerste plaats ontzettend genieten, maar is ook heel gezond voor lichaam én geest. De massages kun je in mijn praktijk ook in combinatie met Reiki krijgen. Een extra bijzondere ervaring!

Je kunt bij mij terecht voor een ontspanningsmassage of uitgebreide hoofd-, nek- en schoudermassage
In de massages integreer ik steeds meer 'technieken' die ik in diverse massagecursussen leer, zoals uit de de cursus fibromyalgie massage.
 
Door de ontspanning die tijdens de massage ontstaat, kan je lichaam loslaten en kan vastgezette energie weer vrij gaan stromen. Ook wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Nog een voordeel is dat na de massage je lichaam weer goed doorbloed is en weer soepel en ontspannen aanvoelt. 
De onverdeelde aandacht die je krijgt en de rust waarin dit plaatsvindt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt. Even niet geven, alleen maar ontvangen.

De massages kunnen ook erg goed met Reiki gecombineerd worden. Je kunt dan bijv. kiezen voor een ontspanningmassage op de hele achterkant van het lichaam of een rugmassage gevolgd door (wel minimaal) een half uur Reiki. 

Over Reiki- en massagepraktijk Nova

Mijn naam is Monique Roseboom. Ik ben getrouwd, moeder en oma en nog werkzaam op een groot sportcentrum in Nijmegen als contactpersoon voor studentensportverenigingen.

In 2018 ben ik ingewijd als Reiki Master als onderdeel van de opleiding tot Holistisch Therapeut.
Omdat Reiki mij enorm veel goed heeft gedaan wilde ik andere mensen ook de voordelen van Reiki laten ervaren en ben ik in april 2018 gestart met mijn eigen praktijk.
Al snel kwam ik erachter dat het ook erg fijn is om via massage positieve, rustgevende energie door te geven. Omdat het daarnaast heel goed te combineren is met Reiki én aangezien mijn cliënten het hier helemaal mee eens zijn, neemt massage nu ook een belangrijke plaats in in mijn praktijk.

 


Reiki- en massagepraktijk Nova

Monique Roseboom

Weerkruislaan 107
6721BS Bennekom

Praktijk voor Reiki en massage