Yogadocent, coach, masseur en Body Mind Release Therapeut

On-your-Feet
Ede

Ik help en begeleid mensen die weer vaste grond onder de voeten willen voelen. Meer rust in hun hoofd en ontspanning in hun lijf willen ervaren. Ik heb speciaal aandacht voor mensen die kampen met klachten zoals bij Fibromyalgie, vermoeidheid, burn-o

Kom in beweging! On your feet!

Als je met beide benen op de grond staat, lukt het je beter om iets van de grond te krijgen. Als je een goede basis hebt, zal alles wat je daarbovenop bouwt, echt steviger staan. Als je gegrond bent heb je vertrouwen, voel je je veilig, sta je sterk.

Als yogadocent, coach/trainer, masseur en Body Mind Release Therapeut biedt ik diverse activiteiten aan.

  • Body Mind Release Thearpie
  • YinYoga
  • YogaMassage (ook op de massagetafel)
  • Holistische energetische massage
  • StoelYoga
  • OutdoorYoga
  • Tweedaagse Basiscursus Deugden

Niets zweverigs, maar met je voeten op de grond, in het bos, onder je stoel bij mij aan tafel of op een yoga mat in één van mijn lessen. Of misschien in een combinatie hiervan. Kom in beweging en neem die stap om weer vaste grond onder je voeten te voelen!

Trek de stoute schoenen aan en kijk gerust verder op mijn website!

Over On-your-Feet

Mijn naam is Lian Kingma-Walter. Geboren in 1967. Getrouwd en moeder van 2 lieve jongens.

Vanaf mijn 18e ben ik werkzaam geweest in de gezondheidszorg als verpleegkundige, opleider, trainer en adviseur. Uiteindelijk ben ik 32 jaar werkzaam geweest binnen Zorg & Welzijn. Dankbaar voor de rijke ervaring die ik hier heb opgedaan.

In de laatste jaren leefde ik op gespannen voet, het werk gaf mij niet meer de voldoening die ik zocht en nodig had. Het werk kostte mij meer energie dan dat ik nog had. Ik liep op mijn tenen. In die tijd kreeg ik na een lange zoektocht de diagnose fibromyalgie. Na een periode van het wentelen in een slachtofferrol ben ik in beweging gekomen. Op zoek gegaan naar waar ik gelukkig van zou worden. Naar dat wat mij weer energie zou geven.

Deze zoektocht heeft een aantal leerzame en intensieve jaren opgeleverd.

Ik kwam in aanraking met "the Virtues Project TM" en liet ik mij opleiden tot docent Deugdenyoga. Het Virtue Project en deze yoga opleiding leerde mij dieper naar mijzelf te kijken. Bewust te worden van mijn krachten en op welke wijze ik deze in kon zetten. Ik ontdekte de diepe betekenis van de deugden en kreeg hierdoor een positievere kijk op het leven, op mijzelf en op anderen. De deugden en zijn 5 strategieën werden een rode draad in mijn leven. Gemotiveerd om dit ook aan andere over te brengen liet ik mij opleiden tot begeleider van het Virtue Project.

Ook heb ik o.a. de opleiding tot Yin yogadocent gevolgd. Omdat het vooral gericht is op het bindweefsel, mindfulness en balans hoopte ik dat dit helpend zou kunnen zijn bij Fibromyalgie. Hier heb ik het geven van Ontspanningsmassage (Yoga massage en holistische energetische massage) aan toegevoegd om je te kunnen helpen nog beter je lijf en daarmee je hoofd te laten rusten.

Sinds kort ben ik ook Body Mind Release therapeut waarbij ik jou een methode kan leren die jou helpt volledig en blijvend in je kracht te komen en te blijven.

Al deze kennis en ervaringen hebben mij uiteindelijk richting gegeven. De activiteiten die ik aanbied geven mij energie, maar ook rust en balans. En dit is wat ik ook jou wil bieden. Goed voor jezelf te zorgen, je Yin en Yang in balans, een moment voor jezelf te gunnen, genieten van de natuur, een positieve blik op jezelf en je omgeving.

"Blijf niet zitten en afwachten, maar kom in beweging. Jij bent de enige die de verandering in gang kan zetten!" Ik loop graag een stukje met je mee.


On-your-Feet

Lian Kingma

Driehoek 46
6711 DJ Ede

Lid van beroepsvereniging

Yogadocent, coach, masseur en Body Mind Release Therapeut