Holistisch Leefstijl- & Vitaliteitscoaching

Eigenzennig
Ede

Ik help je weer dichter tot jezelf te komen. Te luisteren naar de stem van je hart en je lichaam. Te leren je energie te balanceren. In coachingsessies kijken wij samen met jou naar waar je tegenaan loopt zodat je helemaal in balans met jezelf komt.

Er is maar één mens zoals jij en jij bent nodig om op jouw unieke manier de wereld mooier te maken. Jouw gezondheid en vitaliteit zijn daarin van levensbelang, letterlijk!

We leven in een tijd en een maatschappij waarin we steeds meer bewust worden dat “wij” de mens en wat er van ons gevraagd wordt niet matchen. Deadlines, Informatie-overload, Prestatiedruk, Tijdsdruk. We staan altijd aan. We moeten van alles om te voldoen aan de eisen van onszelf en die van de maatschappij. We willen graag goed zijn, een goed mens, een goede ouder, een goede werknemer maar daarin vergeten we voor onszelf goed te zorgen, met stress, burnout, vermoeidheid, piekeren, negatieve gevoelens, overgewicht en andere (chronische) ziekten als gevolg.

Jezelf staande houden en in contact blijven met jouw authentieke zelf, doen waar je blij van wordt, je gezond en energiek voelen, goed zorgen voor jezelf, trots zijn op wie je, het is een hele kunst.

Waar droom jij van? Waar word je blij van? Wat houdt jou tegen? Wat zijn jouw doelen?

Ik help samen met Leonie Perz jou weer dichter tot jezelf te komen. Te luisteren naar de stem van je hart en je lichaam. Te leren je energie te balanceren zodat je niet langer méér energie uitgeeft dan wat er in komt. In unieke gecombineerde coachingsessies kijken wij samen met jou naar waar je tegenaan loopt zodat je helemaal in balans met jezelf komt. We bieden individuele coachtrajecten en losse behandelingen aan.

Over Eigenzennig

Na 12 jaar als designer te hebben gewerkt, liep ik een burn-out in. Mijn werk gaf me al langere tijd geen voldoening meer, maar ik heb mezelf succesvol voor de gek weten te houden om toch door te blijven gaan. Daar kwam verandering in toen mijn vriendin zwanger werd en we gingen samenwonen, waardoor mijn reistijd naar het werk ook langer werd. Die optelsom zorgde dat ik mijn zeer succesvolle manier om gewoon door te bijten ondanks dat ik me niet meer uitgedaagd voelde en steeds verder leeg liep, gewoonweg niet meer kon opbrengen.

Ik ben de diepte in gedoken om te ontdekken wat ik werkelijk wilde, en het resultaat is dat ik me ben gaan omscholen bij de Mark Academy voor leefstijl- en vitaliteitscoaches. Met heel veel liefde en plezier heb ik de opleiding gevolgd, aangevuld met trajecten gericht op energetisch werk. Ik ben me ook verder gaan verdiepen in voeding en gezondheid. Met name overgewicht had mijn interesse, omdat dit zo’n complex probleem is voor het overgrote deel van de Nederlandse bevolking. En de oplossingen die tot dusver geboden werden schoten tekort, want anders was obesitas niet meer zo’n enorm issue. Samen met Leonie Perz ben ik gaan uitdokteren wat er mis is met de dieetindustrie en waarom het mensen niet lukt om blijvend gewicht te verliezen. We hebben eindeloos veel boeken en wetenschappelijke rapporten gelezen en hebben aan de hand daarvan een traject ontwikkeld dat mensen met langdurig overgewicht die alles al hebben geprobeerd kan helpen om toch op een gezonde manier blijvend gewicht te verliezen.

We hebben dit inmiddels al met talloze vrouwen uitgeprobeerd die daarvoor tientallen jaren bezig zijn geweest met het proberen gewicht te verliezen, waaronder Leonie zelf. En inderdaad; het werkt, het is goed te doen en desnoods een heel leven vol te houden! Ik ben enorm enthousiast om deze kennis de wereld in te brengen, om de vele mannen en vrouwen die wel het doorzettingsvermogen hebben maar het toch niet voor elkaar hebben gekregen te gaan helpen hun droomlichaam te verwezenlijken.
Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out en het herstellen van je energiebalans, en samen met Leonie bieden we coaching en training voor je lichaam, je hart EN je ziel.


Eigenzennig

Marco Bot

Mr. Marijnenpark 4
6716EK Ede

Holistisch Leefstijl- & Vitaliteitscoaching