Angst en paniekaanvallen laat je hier niet door leiden.( lijden )

Coachingspraktijk De Kern - Rene Hendriksen
Ede

Een praktijk die coaching en training geeft direct tot de kern. Stress en burn-out coaching valt hier ook onder. Mijn specialisatie is angst en paniekaanvallen. Laat je hier niet door leiden.( lijden )

In je leven of in je werk kom je soms aan bij een punt waarop je denkt dat je jouw grenzen hebt bereikt. Je vraagt je af of je wel helemaal tot je recht komt.  Soms bereik je dat punt omdat je geconfronteerd wordt met bepaalde omstandigheden of met grenzen aan je eigen kunnen. Het kan voelen alsof je vast zit en niet weet hoe je weer in beweging kunt komen. Het kan zijn dat je in sommige delen van je leven heel sterk bent, terwijl je je in andere gebieden van je leven kwetsbaar voelt.

Wanneer er sprake is van angst en paniekaanvallen wordt het leven zwaarder, je gaat normale dingen in het dagelijks leven vermijden, je wereldje wordt steeds kleiner en depressie ligt op de loer. je vecht er tegen maar niets lukt. Je schaamt je ervoor, je moet je niet zo aanstellen. Dit moet je niet alleen proberen op te lossen. Support en begeleiding. Dat is de eerste stap voorwaarts! Laat het je leven niet leiden.  

Mijn visie is niet zweverig of langdradig, maar snel naar de kern.Zo kort als mogelijk, zo lang als nodig.

Ik coach/begeleid volwassenen en kinderen met als doel om te laten zien waar je nu staat en waar je uiteindelijk naar toe wilt.(durven,lef,zelfstandigheid,sterker )

Dat kan individueel maar ook in (kleine ) groepen.

 

 

Over Coachingspraktijk De Kern - Rene Hendriksen

Ik ben Rene Hendriksen, echtgenoot en vader van 2 kinderen.

Na 10 jaar als coach/opleider in de verzekering en bank wereld was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

In de afgelopen jaren heb ik mij gecertificeerd en gediplomeerd op coaching en training.

Als coach/trainer is mijn roeping om mensen beter te maken en daardoor was mijn keuze snel gemaakt, om mijn ervaringen te verbreden en als Life Coach/trainer verder te gaan. 


Coachingspraktijk De Kern

Rene Hendriksen

Parkrand 60 Het Kernhuis
6714GN Ede

Angst en paniekaanvallen laat je hier niet door leiden.( lijden )