Life coaching Zo kort als mogelijk, zo lang als nodig.

Coachingspraktijk De Kern
Ede

Een praktijk die coaching en training geeft direct tot de kern. Stress en burn-out coaching valt hier ook onder. Met als doel sterker en beter worden, maar vooral trots en blij met jezelf zijn.

In je leven of in je werk kom je soms aan bij een punt waarop je denkt dat je jouw grenzen hebt bereikt. Je vraagt je af of je wel helemaal tot je recht komt.  Soms bereik je dat punt omdat je geconfronteerd wordt met bepaalde omstandigheden of met grenzen aan je eigen kunnen. Het kan voelen alsof je vast zit en niet weet hoe je weer in beweging kunt komen. Het kan zijn dat je in sommige delen van je leven heel sterk bent, terwijl je je in andere gebieden van je leven kwetsbaar voelt.

Het maakt eigenlijk niet uit wat de reden is. Het gaat er om dat het anders kan. Dat je meer van je leven kunt maken dan je nu doet. Coaching, en met name life-coaching kan een uitkomst bieden om die volgende stappen te zetten.

Mijn visie is niet zweverig of langdradig, maar snel naar de kern.Zo kort als mogelijk, zo lang als nodig.

Ik coach/begeleid volwassenen en kinderen met als doel om te laten zien waar je nu staat en waar je uiteindelijk naar toe wilt.(durven,lef,zelfstandigheid,sterker )

Dat kan individueel maar ook in (kleine ) groepen.

 

 

Over Coachingspraktijk De Kern

Ik ben Rene Hendriksen, echtgenoot en vader van 2 kinderen.

Na 10 jaar als coach/opleider in de verzekering en bank wereld was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

In de afgelopen jaren heb ik mij gecertificeerd en gediplomeerd op coaching en training.

Als coach/trainer is mijn roeping om mensen beter te maken en daardoor was mijn keuze snel gemaakt, om mijn ervaringen te verbreden en als Life Coach/trainer verder te gaan. 


Coachingspraktijk De Kern

Rene Hendriksen

Parkrand 60 Het Kernhuis
6714GN Ede

Life coaching Zo kort als mogelijk, zo lang als nodig.