ouder-kind reading, sjamanistisch healing en coaching voor paranormale kinderen

Praktijk Purple wind
Wageningen

De spirituele wereld kan veel voor ons betekenen. Er is advies, inzicht, healing, bescherming en meer beschikbaar vanuit deze andere dimensies. In mijn praktijk zet ik deze hulp in specifiek voor kinderen en ouders.

Ik voel het als mijn roeping om de jonge generatie van nu te ondersteunen bij aan het verwezenlijken van hun volle geluk en potentieel. Spiritualiteit voor kinderen is daarvoor ontzettend belangrijk en dit is dan ook waarop ik mij richt. Ik verleen spirituele zorg d.m.v. readings, healings en coaching. 

Ouder-kind readings geven vanuit het oogpunt van spirituele lichtwezens inzichten over wat er bij een kind speelt en geven daarbij horend advies voor hoe de situatie verbeterd kan worden. Deze readings zijn voor ieder ouder en kind geschikt en worden over het algemeen als zeer verhelderend, praktisch en toepasbaar ervaren. Een zetje om zelf met heldere koers verder te kunnen. 

Sjamanistisch healings helpen bij problemen die ongeziene multidimensionale oorzaken hebben, zoals zielsverlies, entiteiten of vorig leven trauma. Dit zijn zaken waar vooral hoogsensitieve kinderen last van kunnen hebben.  Dit soort healings werken via de ziel en externe spirituele factoren, maar kunnen ook effect hebben op lichaam en geest.  

Coaching in mijn praktijk is bedoeld voor kinderen met paranormale talenten en ervaringen en ik begeleid jongeren die zich in het proces van spiritueel ontwaken bevinden.
 

Over Praktijk Purple wind

Als kind zag ik mensen en andere wezens die andere niet zagen. Maar ik was hier helemaal niet blij mee en het maakte me vaak bang. Op mijn 19de zette ik de intentie om dit allemaal te stoppen en het werkte. Ik hoorde alleen op dit moment wel een vriendelijke stem die zei: als je 36 bent komt dit terug en dan ga je ermee werken. 

Als jonge meid boeide me dat niet, ik was er mooi vanaf. Ik ben even later met mijn man een onderneming gaan runnen waar we veel jongeren in dienst hadden. Deze samenwerking vond ik erg leuk. Maar 3 dagen voor mijn 36ste verjaardag had ik compleet onverwachts een intense spirituele ervaring en mijn zesde zintuig werd met een explosie actiever dan ooit tevoren.  Engelen, gidsen, overledenen, vrienden uit vorige levens... alles kwam langs. Dat was een zeer verwarrende tijd voor mij en ik dacht de eerste maanden echt rijp te zijn voor het gesticht. Maar ik kreeg steeds bewijs dat ik niet gek geworden was en voelde dat ik een missie had. Ik gooide het roer om en ben mij toen op persoonlijke ontwikkeling gaan richten en heb enkele jaren opleidingen gevolgd in mediumschap, sjamanisme en kindercoaching. Ook vanuit de spirituele wereld kreeg ik veel lessen en trainingen. 

Dit alles resulteert in mijn praktijk Purple wind en ik geniet er nu volop van om met mijn spirituele vrienden kinderen en ouders in hun leven bij te staan.  


Praktijk Purple wind

Petra Jongejan

Ooststeeg 28
6708AV Wageningen

Lid van beroepsvereniging

ouder-kind reading, sjamanistisch healing en coaching voor paranormale kinderen