Coaching op maat voor kinderen en ouders

Coachpraktijk Samen Verder
Ede

Coachpraktijk Samen Verder richt zich op gezinnen en teams. Bij het coachen zetten wij onze pony's in ter ondersteuning. Door actief bezig te zijn met de pony's leer je door ervaringen.

Wat is het mooi als een gezin zich kan ontwikkelen tot een stevige en vertrouwde basis waar elk mens, zowel ouder als kind, zich veilig en gewaardeerd voelt. Helaas loopt het niet altijd zo makkelijk. Samen Verder wil je ondersteunen in deze groei.

Bij Coachpraktijk Samen Verder richten we ons op gezinnen in de breedste zin van het woord. Ook ouders en kinderen uit adoptie- of pleeggezinnen, evenals grootouders zijn welkom.
Wij ondersteunen gezinnen in alle variaties: kinderen, ouders, ouder-kind, gehele gezin of een combinatie hiervan. Op maat voor jullie/jouw gezin, om Samen Verder te gaan.

Tijdens de begeleiding worden we ondersteund door één of meerdere van onze pony’s. Dit zijn ervaringsgerichte sessies, waarin je alleen of met elkaar actief bezig bent.

Over Coachpraktijk Samen Verder

Mathilde Nanninga:

Getrouwd met Bert; we hebben 4 kinderen en 5 prachtige kleinkinderen.
Met 4 kinderen jonger dan 8 jaar zijn we in 1993 naar Malawi verhuisd waar Bert als tropenarts heeft gewerkt. Sinds 2011 zijn we terug in Nederland. Eerst heb ik gewerkt als conducteur bij de NS, sinds 2016 als gediplomeerd gastouder.
Tijdens mijn werk als gastouder heb ik gemerkt dat de periode met kinderen veel van ouders en verzorgers vraagt. Het zijn echte tropenjaren. Nu, als gediplomeerd coach met inzet van paarden, wil ik je graag helpen om deze fase met kinderen tot een prachtige tijd te maken. Ik leef vanuit mijn christelijk geloof en ben ervan overtuigd dat ieder mens uniek geschapen is en het recht heeft om zich te ontwikkelen en op te groeien tot deze unieke persoon.

Trudy de Jager:

Wonend in Ede, met mijn man Barend en 2 pleegdochters.
14 jaar in het speciaal onderwijs gewerkt, waarvan 7 jaar als leerkracht en 7 jaar als RT-er. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen met allerlei problematiek en achtergrond. Ook heb ik bijscholing gedaan op het gebied van Geef me de 5 en Trauma-sensitieve Ondersteuning van kinderen.

Aan ‘De Keulseweg’ heb ik de coachopleiding met ondersteuning van paarden gedaan. Ook heb ik een verdiepingsmodule gedaan tot kindercoach. 

Ik leef en werk vanuit mijn christelijke identiteit. Dit is iets wat expliciet aan de orde kan komen tijdens het coachen als dat gewenst wordt, maar dit hoeft uiteraard niet. Iedereen is welkom.


Coachpraktijk Samen Verder

Trudy de Jager & Mathilde Nanninga

Wildzoom 16
6718TN Ede

Coaching op maat voor kinderen en ouders