Intrance-ede dyslexiespecialist In 3 sessies van dyslexie af.

In Trance - Gerda Warris
Ede

Ik help kinderen in 2 sessies van dyslexie af. Hierdoor gaat lezen makkelijker, sneller en ze begrijpen wat er staat. Zo wordt lezen ook leuk want nu snappen ze het verhaal erachter.

Ook rekenen wordt eenvoudiger omdat rekenopdrachten begrepen worden. 
Schrijven heeft alles te maken met wat je leest, begrijpt en inziet. tja dus ook schrijven gaat beter en sneller.
Zeker niet onbelangrijk is dat de onzekerheid van het kind verdwijnt nu het mee kan komen op school.
De ruimte die het kind krijgt nu het gewoon kan spelen na schooltijd in plaats van naar bijles is onbetaalbaar.
Nu ze plezier heben in lezen gaan de meeste kinderen ook in de vakantie of het weekend heerlijk een boek lezen over een onderwerp wat hen interesseert.
Tja of dezelfde boeken als papa of mama lezen zodat ze mee kunnen praten, hoe leuk is dat? En hoe goed doet dan een kind om te kunnen zeggen: ik lees dezelfde boeken als mijn vader....Maar het allerbelangrijkste is weer het mee komen, een opleiding op niveau kunnen kiezen en niet meer "apart" te zijn!

Over In Trance - Gerda Warris

Mijn naam is Gerda Warris, begonnen als verpleegster en jaren in de zorg gewerkt. Helaas kon ik niet aarden in de hedendaagse zorg en ging op zoek naar alternatieven. Deze vond ik eerst in de voetreflexologie. Energetisch werken en alle signalen die het lichaam ons geett op een andere manier interpreteren. Daar kon ik me in vinden. Naast mijjn baan verder gestudeert in de massagewereld en vele technieken me eigen gemaakt. 
Nog kon ik mijn clienten niet van hun klachten of pijn af helpen dus op zoek naar hoe dat kon. Zodoende kwam ik met hypnotherapie in aanraking.
Nu kan ik fobieen omzetten, angsten verhelpen en mindset veranderen waardoor klachten en ook pijn verdwijnen. 
Stoppen met roken, de virtuele maagband om af te vallen, allergieprotocollen, ze staan allemaal op mijn vaardighedenlijst.
 

Sinds begin 2019 weet ik hoe kinderen hun dyslexie kwijt kunnen raken in 2 sessies en daar ben ik super dankbaar voor. 
Deze mogelijkheid geeft zoveel rust voor ouders en plezier voor kinderen. Zo geweldig om dit te mogen waar maken. Ik weet zeker dat ik hier nog heel lang mee vooruit kan, want er zijn nog zoveel kinderen die hiermee worstelen. 

Daarnaast ben ik moeder van 2 volwassen meiden en oma van 1 kleinkind en zing ik als hobby (maar nooit tijdens een behandeling...)
Ik ontmoet je graag in mijn mooie, rustgevende praktijkruimte in Ede.


Intrance

Gerda Warris

Blokkenweg 75
6717AB Ede

Intrance-ede  dyslexiespecialist  In 3 sessies van dyslexie af.