Holistische en spirituele hulp voor jongeren

Praktijk Purple wind - Petra Jongejan
Wageningen

Jong zijn valt niet altijd mee en helemaal niet in deze tijd. Veel jongeren hebben momenteel psychische klachten. Wil jij verandering? Wil je holistisch (met lichaam, geest en ziel) aan het werk? Ik help je graag op weg naar weer een leuk leven.

Je ben jong en in deze tijd ben je geen uitzondering als je psychische uitdagingen in je leven hebt.  Dan kun je wel wat support gebruiken en die geef ik je graag. Ik biedt die hulp op een andere manier dan de meesten doen. Ik kijk graag met jou door een spirituele bril naar de uitdagingen in jouw leven en zoek in de spirituele en energetische hoek ook naar mogelijke oplossingen. Spreekt jou dit aan? Ik kan je dan helpen op de volgende manieren: 

Readings Deze readings zijn voor jou als je graag wilt horen wat jouw gidsen, beschermengelen of overleden dierbare tegen je te zeggen hebben.  Deze spirituele helpers komen vaak met waardevolle inzichten en advies.  Deze readings worden over het algemeen als zeer verhelderend en praktisch ervaren. Een zetje om zelf met heldere koers verder te kunnen en daarbij een liefdevol teken dat je er niet alleen voor staat

Transformatief coach Vanaf 2024 zal ik transformatief coacen die veel hulpverleners overslaan, zoals overgeërfd trauma van je voorouders of negatieve geesten. Transformatief coachen en healing biedt ik voor jongeren (14 t/m 24 jaar) die psychische problemen op een holistische en spirituele manier willen aanpakken of die graag aan persoonlijke ontwikkeling willen werkenhing aanbieden voor jongeren. Deze vorm van coachen is een samensmelting van holistische therapieën  en sjamanistisch healing. Denk bijvoorbeeld aan EFT, regressie- en reïncarnatietherapie of entiteiten verwijderen.  De werking is multidimensionaal en pakt problemen bij de kern aan. Daarbij wordt er ook in een hoek gekek. 

Over Praktijk Purple wind - Petra Jongejan

13 jaar lang heb ik een onderneming gehad waar ik eigenlijk niet veel plezier in had, maar wat ik er wel leuk aan vond was dat ik veel werkte met jongeren. En ook al hing ik soms de strenge werkgever uit, ik was toch ook erg met hun begaan, stond regelmatig op persoonlijk level voor hun klaar en werkte met veel plezier met hun samen. 

Na een spirituele ontwaking werd mijn missie steeds duidelijker. Ik wil de jongeren van nu helpen gelukkig te zijn en hun kracht te komen.   Ik geloof dat hun waarde voor de toekomst groter is dan ooit en dat dit een waardevolle generatie is. Ze zijn niet voor niets op aarde en ik help graag vanuit dit hogere perspectief. Mijn kracht ligt in mijn contact met de spirituele wereld en kennis van onzichtbare realiteiten en dit zet ik in om jongeren te helpen in hun uitdagingen. Zo combineer ik mooi twee passies in mijn werk.  

 


Praktijk Purple wind - Petra Jongejan

Petra Jongejan

Prof. Bijhouwerstraat 10
6709VE Wageningen

Lid van beroepsvereniging

Holistische  en spirituele hulp voor jongeren