Holistische therapie

Plus Voor Jou
Wageningen

Je voelt je vermoeid of hebt vaak last van (spannings-) hoofdpijn. Dat kan komen door stress, pijnklachten die maar niet overgaan zoals een vastzittende nek of schouders. Andere fysieke klachten kunnen je uit balans brengen. Je kan daardoor gebrek aa

Kom weer in balans

Plus Voor Jou biedt behandelingen die je kunnen helpen bij deze klachten zoals bijvoorbeeld druk in je hoofd, chronische pijn, vermoeidheid, nekklachten en stress. Ben je vaak last vermoeid of heb je regelmatig hoofdpijn, dan kan dat door stress en bijvoorbeeld een vastzittende nek komen. Daardoor ervaar je ook minder energie. Je blokkeert misschien waardoor je letterlijk vast zit.

Burn-out, stress, hoofdpijn en andere pijnklachten

Het overkwam mij, burn-out, stress en fysieke klachten. Daardoor wilde ik meer weten over een andere manier van herstellen. Een holistische aanpak waarbij de natuur en levensenergie een grote rol speelt. 

Behandelingen

Samen onderzoeken we welke behandeling past bij jou en jouw klacht. Stress, burn-out, vage pijnklachten, hoofdpijn of bijvoorbeeld chronische pijn en fibromyalgie. Alle behandelingen zijn gericht op meer balans, ontspanning en meer energie. Alles voor totaal comfort voor jou, voor een licht en gemakkelijk leven. Terug naar je kern. Voel je welkom en op je gemak. Ik creëer een sfeer die aangenaam en ontspannen is. En jij komt weer terug in je lijf, uit je hoofd en in je kern. Hieronder volgen een aantal voorbeelden, vraag naar meer informatie, kijk op mijn site of ervaar direct wat een behandeling voor jou kan doen.

Reiki

Access Bars

AromaTouch® Technique

Behandeling met essentiële oliën - Symphony of the Cells

 

Over Plus Voor Jou

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik meer dan 1 ding zou doen, ik bevond me niet in 1 hokje. Toen niet en nog steeds niet. Ik zat vaak in andere werelden. Ik maakte van rozenblaadjes parfum en verzamelde stenen waar ik een museum voor oprichtte. De restanten van korreltjes koffie in de doorzichtige verpakking, vermengd met water, daar droomde en zweefde ik uren mee weg…

In mijn leven is de spiritualiteit versterkt en is mijn gevoeligheid toegenomen. Mijn levenspad is kronkelig met vele zijwegen. Soms met diepe dalen van ziek zijn en burn-out. Die levenservaringen leidde mij naar wie ik nu ben en waardoor ik nu een ander op een holistische wijze kan helpen bij ‘vage’ klachten.

Het werk als zelfstandig communicatieadviseur, COMM-ON+, wakkerde de persoonlijke begeleiding aan en mijn spiritualiteit kwam tot bloei, ‘out in the open’. De ander helpen met communicatievraagstukken, dat doe ik nog steeds met veel liefde en toewijding.

Het moment dat ik werd wakker geschud en kennismaakte met reiki, was in 2008, ik ontving toen de eerste Reiki inwijding bij De Regenboogvlinder, ik werd overweldigd, wat een ervaring! Maar ja, al snel merkte ik dat dit niet ‘normaal’ was en gebruikte ik het alleen in mijn gezin.

In 2019 ontving ik de Reiki 2 inwijding. Dat was de inspiratie, de trigger om verder te gaan en therapeut te worden. Tijdens de opleiding kwam ik in aanraking met de holistische aanpak, onder andere door het gebruik van etherische oliën, edelstenen en klankschalen. Ik voelde me een ander mens en wist dat ik hiermee verder wilde. Ik voelde me weer ‘normaal’ en compleet. Ik wilde andere mensen helpen om in hun leven meer in balans te komen en te helen. Het idee voor een eigen praktijk kreeg een boost.

Ik verbreedde mijn kennis met de opleiding massage therapeut, Wellness Academie. Belangrijkste reden van masseren was dat ik graag met (edel)stenen werk. De hotstonemassage, stenen die energie doorgeven aan het lichaam en als een warme hulp tijdens de massage de energie weer te laat stromen. Kortom, ik zag steeds meer mogelijkheden om mensen te ondersteunen in de zoektocht naar balans in het leven.

Inmiddels ben ik Reiki Master en heb de Reiki 3A inwijding mogen ontvangen van Sandra van Lenthe van Succesvol in Balans. Als therapeut help ik mensen op een integere, warme en intuïtieve manier. Ieder mens is uniek en daarom zijn de behandelingen dat ook.

Ik gebruik heel graag natuurlijke producten op een zachte en liefdevolle manier. Al eerder maakte ik kennis met de etherische oliën van DōTERRA. Ik verdiepte me meer en leerde tijdens de training de zachte, helende en liefdevolle massage met deze oliën, AromaTouch® Technique.

Mijn interesse in holistische manieren van herstel, balans vinden en weer lekker in je vel zitten, heb ik een inmiddels een ruime keus aan behandelingen in mijn praktijk. Kijk hiervoor bij Behandelingen.

Samen kijken we wat bij je past en wat je op dat moment nodig hebt. Vaak weten mensen al wat ze nodig hebben zodra ze een afspraak maken.

Ik ben ontzettend dankbaar dat Reiki en al die andere mooie behandelmethoden op mijn pad zijn gekomen. Met rotsvast vertrouwen in mijn intuïtie breng ik de ander wat hij of zij nodig heeft.

Dankbaar ben ik dat ik de universele levensenergie mag doorgeven en zo anderen kan ondersteunen op hun levenspad. Ik nodig je daarom graag uit om jou pad verder te verkennen met een steuntje in de rug.


Plus Voor Jou

Lenie van der Zande

Diedenweg 167
6706 CP Wageningen

Lid van beroepsvereniging

Holistische therapie