de bedding voor jouw persoonlijke groei

De Bedding - therapie, workshops en reizen - Erica van Riet
Ede

Heb je wel eens stilgestaan bij je unieke kwaliteiten? Een aurareading geeft een mooie inkijk in je energiedoorstroming. Waar stroomt het goed en kan jij jezelf optimaal uitdrukken. En hoe geef je jezelf de steun daar waar dat lastiger voor je is?

In mijn praktijk kun je live of beveiligd videobellen terecht voor een aurareading, die gericht is op je talenten en de ontwikkeling van dit moment. het geeft een mooie doorkijk waar je goed stroomt en waar je jezelf terughoudt. De reading raakt aan wat wil bewegen en dat maakt dat je na een reading weer meer gaat stromen. 

Naast readingen begeleid ik mensen in energetische integratie. In de energetic intergation therapy leer je al je energie te gronden in het hier-en-nu, in je lichaam, waardoor je levensenergie optimaal kan stromen. Ik help de ziel thuiskomen in het lichaam en gebruik daarvoor vele energetische, sjamanistische en lichaamsgerichte methodieken die je onersteunen in het proces. je bent van harte welkom om kennis te maken en te kijken of deze vormen van begeleiding bij je passen. 

Over De Bedding - therapie, workshops en reizen - Erica van Riet

Ik ben gediplomeerd lichaamsgericht psychotherapeut voor (trans)persoonlijke groei met ruime ervaring in het begeleiden van mensen, die zich willen bevrijden van beperkingen en patronen die je belemmeren. Mensen, die hun bewustzijn willen verruimen en meer willen leven in liefde, vrijheid en geluk. Door zelf steeds in ontwikkeling te zijn is mijn begeleiding holistisch geworden.

In 1996 startte ik als coach/trainer/assessor in het bedrijfsleven. De targets braken me op en ik had veel baat bij lichaamsgerichte en energetische therapie, om uit mijn hoofd te zakken naar mijn hart. Ik vond het zo krachtig, dat ik besloot lichaamsgericht en energetisch te gaan werken. Sinds 2008 gediplomeerd en werkzaam als coach/therapeut en trainer in dit werkgebied, dat door zorgverzekeraars wordt vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Ik blijf mij ontwikkelen om als mens een effectieve begeleider voor je te zijn, ik bezoek veel krachtplekken over de wereld en leer van andere culturen, wijze genezers en werk steeds vanuit mijn hart met wat zich aandient. Ik breng Liefde, Helderheid, Integriteit, Directheid, Zachtheid als kwaliteiten en wijsheid mee, die ik graag inzet om jou te ondersteunen. Samen met mijn man Theo organiseer ik magische spirituele reizen en sjamanistische workshops. 

Heb je behoefte aan persoonlijke groei en zoek je een krachtige begeleider, die het beste uit jou haalt? Maak dan vrijblijven kennis in een intake gesprek.


De Bedding - therapie, workshops en reizen

Erica van Riet

Stationsweg 60
6711 PT Ede

Lid van beroepsvereniging

de bedding voor jouw persoonlijke groei