Access Bars®

Bewust Geluk - Marloes Valkering
Koog aan de Zaan Ede

Access Bars Training Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen…. More Ease, Joy & Glory? Ben jij klaar voor nieuwe avon

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen….

Deze punten bevatten de elektrische lading van alle ideeën, overtollige gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen afgezien van wat je cognitief weet.    Access Bars® wordt weleens vergeleken met het ontladen van een Batterij of het defragmenteren van een computer.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Leer Access Bars® sessies geven, in de eendaagse ACCESS BARS® training, in een ontspannen sfeer & kleine groep.

Een dag met veel persoonlijke aandacht; een prachtig cadeau aan jou zelf & omgeving, om te ontspan-nen, te ontvangen, om oude ballast en spanning te ontladen.....en meer rust en ruimte te creëren in je hoofd en lichaam.

Je mag en kunt, zelfstandig na deze training anderen bars sessies geven, & je ontvangt het certificaat gecertificeerd Bars Practitioner.

Met het gebruik van de Acces technieken en de Acces "Tools", kan je jezelf ontwikkelen in iets wat voor de meesten van ons in deze realiteit geheel onbekend is.
Wat als alles een keuze is ...........en Jij nu Kiest om met meer gemak, plezier en glorie te creëren in je leven?


Je hebt de keuze om je te ontdoen van alles wat je ervan weerhoudt om gewoon jezelf te zijn.

Je bent van Harte Welkom,

Lieve groet,

Marloes Valkering

 

 

 

Over Bewust Geluk - Marloes Valkering

Mijn naam is Marloes Valkering.

Met mijn voeten stevig in de Aarde, en de verbinding vanuit mijn hart met de Kosmos, geniet ik van deze aardse reis, die 40 jaar geleden begon. Ik heb in die tijd veel levenservaring opgedaan, veel gevallen en weer opgestaan, waardoor mijn persoonlijke ontwikkeling weinig stil heeft gestaan.

Als kind was ik al hoog gevoelig en mij bewust van de andere werelden. Door dit te "vergeten", en mij niet bewust te zijn van alle bagage die ik meezeulde, zowel van mijzelf, als de zware energieën die ik van andere oppikte, kwam ik al op vroege leeftijd terecht in een burn-out.

Ruim 15 jaar geleden is mijn pad van persoonlijke ontwikkeling & bewustwording begonnen met Reiki, gevolgd door Shamballa MDH, Quantum Touch, Inca Sjamanisme, en het werken met vele andere healings technieken.

Nu, ruim een jaar met Access Consciousness aan het werk; dit is een hele nieuwe ruimte die ik ervaar, waarin zowel mijn eigen ontwikkeling, als vele die ik hierin heb mogen faciliteren, met zoveel meer gemak en vreugde gepaard gaat.

Naast de praktijk werkte ik tot voor kort, parttime in de hulpverlening als persoonlijk begeleider, in een doorstroomhuis, waar ik de laatste 10 jaar met veel plezier mensen ondersteunde weer zelfredzaam te worden.

Nu de vrije sprong, met Vleugels genomen om geheel als ZZP’er te werken. Daarbij de grote stad ook deels ingeruild voor de prachtige en rustige omgeving die Ede en omstreken te bieden heeft.

Mijn passies zijn dansen, reizen, wandelen in de bossen, lange diepgaande gesprekken, en heerlijk uitgebreid tafelen met een goed glas wijn!

Het volgen van mijn eigen Hart, en mij niet meer tegen laten houden door belemmerende overtuigingen en oude patronen heeft mij enorm veel energie en plezier gegeven, dit Gun ik Iedereen

Welke Ruimte, Energie & Bewustzijn kunnen ik & mijn lichaam zijn, om een bijdrage te zijn op jouw authentieke pad, with Ease Joy Glory..

Met een open hart & veel enthousiasme sta ik in het leven, ik houd van uitdagingen en niets is mij vreemd.

 

Je bent van Harte welkom,

Lieve groet,

Marloes Valkering

 

 

 

 


Bewust Geluk

Marloes Valkering

Irisstraat 79
1541AN Koog aan de Zaan Ede

Lid van beroepsvereniging

Access Bars®