Spirituele en paranormale hulp voor jongeren

Praktijk Purple wind - Petra Jongejan
Wageningen

Jong zijn valt niet altijd mee. Als je hoogsensitief of paranormaal begaafd bent kan het soms extra lastig voor je worden. Ik bied je graag ondersteuning vanuit een spirituele visie en met hulp vanuit de spirituele wereld.

Je bent jong en je wilt wat! Alleen gaat het niet altijd zoals je wilt. Dan kun je wel wat support gebruiken en die geef ik je graag. Ik biedt die hulp op een andere manier dan de meesten doen. Ik kijk graag met jou door een spirituele bril naar de uitdagingen in jouw leven en zoek in de spirituele en paranormale hoek ook naar mogelijke oplossingen. Spreekt jou dit aan? Ik kan je dan helpen op de volgende manieren: 

Readings Deze readings zijn voor jou als je graag wilt horen wat jouw gidsen, beschermengelen of overleden dierbare tegen je te zeggen hebben.  Deze spirituele helpers komen vaak met waardevolle inzichten en advies.  Deze readings worden over het algemeen als zeer verhelderend en praktisch ervaren. Een zetje om zelf met heldere koers verder te kunnen en daarbij een liefdevol teken dat je er niet alleen voor staat

Sjamanistisch healings helpen bij problemen die ongeziene multidimensionale oorzaken hebben, zoals zielsverlies, entiteiten of vorig leven trauma. Dit zijn zaken waar vooral hoogsensitieve jongeren last van kunnen hebben.  Dit soort healings werken via de ziel, maar kunnen zo ook effect hebben op lichaam en geest.  

Coaching en counselling biedt ik voor 3 doelgroepen. Ik begeleid tieners en jongvolwassenen met paranormale talenten en ervaringen.  Ik help jongeren die zich in het proces van spiritueel ontwaken bevinden. En als laatste coach ik hoogsensitieve jongeren die een betere kwaliteit van leven wensen.
 

Over Praktijk Purple wind - Petra Jongejan

13 jaar lang heb ik een onderneming gehad waar ik eigenlijk niet veel plezier in had, maar wat ik er wel leuk aan vond was dat ik veel werkte met jongeren. En ook al hing ik soms de strenge werkgever uit, ik was toch ook erg met hun begaan, stond regelmatig op persoonlijk level voor hun klaar en werkte met veel plezier met hun samen. 

Maar na deze jaren belande ik out of the blue in een spirtueel ontwakingsproces, waardoor ik in het begin even dacht rijp voor het gesticht te zijn. Maar na enige tijd werd het mij duidelijk dat latente paranormale gaves geactiveerd werden en ik voelde dat ik hier een missie in had. Ik ben opleidingen gaan volgen in mediumschap, sjamanisme en coaching en vele andere esoterische onderwerpen. In mijn eerste les in sjamanisme werd mij door een gids verteld dat ik een taak had in het helpen van jonge mensen en dat heb ik niet links laten liggen. Dit resulteert nu in mijn praktijk. 

Ik heb een flinke drive om jongeren te helpen op hun levenspad. Ik geloof dat hun waarde voor de toekomst groter is dan ooit en dat dit een waardevolle generatie is. Ze zijn niet voor niets op aarde en ik help graag vanuit dit hogere perspectief. Mijn kracht ligt in mijn contact met de spirituele wereld en kennis van onzichtbare realiteiten en dit zet ik in om jongeren te helpen in hun uitdagingen. Zo combineer ik mooi twee passies in mijn werk.  

 


Praktijk Purple wind - Petra Jongejan

Petra Jongejan

Ooststeeg 28
6708AV Wageningen

Lid van beroepsvereniging

Spirituele en paranormale hulp voor jongeren