Annelyn de Boer Coaching voor Hoogsensitieve Personen / HSP - hss

Annelyn de Boer Coaching voor Hoogsensitieve Personen / HSP - HS
Ede

In mijn praktijk begeleid ik hooggevoeligen op het gebied van: ◾Omgaan met je hooggevoeligheid / HSP◾Versterking van je eigen kracht ◾Aanpak van je persoonlijke problemen◾Jouw verlies- en rouwervaringen◾SEABREEZE-dagen

Ik ben Psychosociaal therapeut en coach. In mijn praktijk begeleid ik hooggevoelige jongeren en volwassenen

Hoe zet ik me in voor jou?
Tijdens sessies van 1,5 uur ben ik je klankbord, je spiegel, je ‘reisgenoot’ en je adviseur. Je krijgt ruimte om jezelf te begrijpen en weer achter jezelf te staan. Je herstelt je eigen kracht en volgt je intuïtie zodat je hooggevoelige kwaliteiten naar voren kunnen komen. Zo maak je optimaal gebruik van je sterke én kwetsbare kanten. Dit brengt speelsheid en levensplezier! Ik noem dit het ‘Pippi Langkous’ gevoel :-). Door inzicht in je processen, je levensthema's en daaruit voortvloeiende leerpunten houd je grip op je levenspad en kun je jezelf de goede richting op sturen. Niets gebeurt voor niets!

'SEABREEZE'-dagen in Noordwijk, voor hoogsensitieve coaches/hulpverleners en particulieren 
Ben je je levensvreugde (gedeeltelijk) kwijt of voel je teveel stress, dan is het tijd voor een investering in jezelf. Een hele dag met en voor jezelf in de buurt van de zee. Voelen, nadenken, uitwaaien, plannen smeden, veranderingen inzetten, enz. Ik spiegel en spar met je zodat je verder komt in je leven en je je eigen bruis weer kunt voelen en inzetten. Voor meer informatie over deze dagen kun je me mailen. Kijk ook in de agenda.

Ik heb ‘Het HSP-COLLEGE’ opgericht in Ede-Lunteren. Een warm netwerk voor herkenning, erkenning en groei voor iedereen die gevoeliger is dan de gemiddelde mens. Met regelmaat een inspirerende activiteit en de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. Zie de agenda of mijn website.

Over Annelyn de Boer Coaching voor Hoogsensitieve Personen / HSP - HS

Ik ben geboren in 1961 en ben zelf een Hoog Sensitieve High Sensation Seeker. Ik heb daardoor veel uitdagingen nodig en heb tegelijk behoefte aan rust. Deze twee kanten in balans houden is lastig, maar niet onoverkomelijk. Niet zo raar dat ik dus zowel HSP'ers coach als HS-HSS'ers. Ik ben zelf in 2002 erachter gekomen dat ik een hoogsensitief persoon ben, nadat ik het boek van Elaine Aron had gelezen wat in dat jaar net in Nederland was verschenen.

Ik heb zelf twee keer een intensieve driejarige Gestalt-groepstraining gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze trainingen hebben me ontzettend veel tools gegeven om ook andere mensen te coachen. Naast alles wat ik in mijn leven en loopbaan heb gedaan is het zeer belangrijk geweest ook mijn eigen processen te doorschouwen en aan te pakken. Een mens (en zeker een HSP-er) blijft leren, maar deze 6 jaar hebben mij de meeste inzichten gebracht in hoe een mens (en in dit geval ikzelf) in elkaar zit.

Verder ontwikkel ik ook mijn spirituele kanten steeds verder. Niet op een 'zweverige' manier maar met twee benen op de grond. We moeten het tenslotte hier op aarde neerzetten, dus ook met alles wat op ons pad komt. Maar door mijn spiritualiteit kan ik een heleboel situaties die we mee (moeten) maken wel een andere kleur geven, waardoor beter te begrijpen is wat de leerpunten zijn die ons aangeboden worden. Dit helpt om grip te krijgen op je eigen pad en jezelf lief te hebben.

 


Annelyn de Boer - Coaching voor Hoogsensitieve Personen / HSP - HSS

Annelyn de Boer

Sweelincklaan 86
6711 EX Ede

Lid van beroepsvereniging

Annelyn de Boer Coaching voor Hoogsensitieve Personen / HSP - hss