Yin- , Stoel- en Deugdenyoga, Wandelcoaching met paarden | Ede

Kom in beweging! On your feet!

Als je met beide benen op de grond staat, lukt het je beter om iets van de grond te krijgen. Als je een goede basis hebt, zal alles wat je daarbovenop bouwt, echt steviger staan. Als je gegrond bent heb je vertrouwen, voel je je veilig, sta je sterk.

Als yogadocent en begeleider van het deugdenproject biedt ik diverse activiteiten aan.

- Deugdenyoga
- Yin yoga
- Tweedaagse Basiscursus Deugden
- Wandelcoaching

Niets zweverigs, maar met je voeten op de grond, in het bos, in de bak bij de paarden, onder je stoel bij een workshop of op een yoga mat in één van mijn lessen. Of misschien in een combinatie hiervan. Kom in beweging en neem die stap om weer vaste grond onder je voeten te voelen!

Trek de stoute schoenen aan en kijk gerust verder op mijn website!

Over Lian Kingma | Ede

Mijn naam is Lian Kingma-Walter. Geboren in 1967. Getrouwd en moeder van 2 lieve jongens.

Vanaf mijn 18e ben ik werkzaam geweest in de gezondheidszorg als verpleegkundige, opleider, trainer en adviseur. Uiteindelijk ben ik 32 jaar werkzaam geweest binnen Zorg & Welzijn. Dankbaar voor de rijke ervaring die ik hier heb opgedaan.

In de laatste jaren leefde ik op gespannen voet, het werk gaf mij niet meer de voldoening die ik zocht en nodig had. Het werk kostte mij meer energie dan dat ik nog had. Ik liep op mijn tenen.

In die tijd kreeg ik de diagnose fibromyalgie. Het gras werd onder mijn voeten weggemaaid. Na een periode van het wentelen in een slachtofferrol ben ik in beweging gekomen. Op zoek gegaan naar waar ik wel gelukkig van zou worden. Naar dat wat mij weer energie zou geven.

Deze zoektocht heeft een aantal leerzame en intensieve jaren opgeleverd.

Ik ben de opleiding tot paardencoach gaan doen. Ik zag het als kans om de liefde die ik al van jongs af aan voor paarden had, te combineren met het begeleiden van mensen. In deze opleiding leerde ik op een heel andere manier naar paarden, anderen en naar mijzelf te kijken. Maar het was nog niet genoeg.

Verder zoekend kwam ik in aanraking met het Virtue Project en liet ik mij opleiden tot docent Deugdenyoga. Het Deugdenproject en deze yoga opleiding leerde mij nog dieper naar mijzelf te kijken. Bewust te worden van mijn krachten en op welke wijze ik deze in kon zetten. Ik ontdekte de diepe betekenis van de deugden en kreeg hierdoor een positievere kijk op het leven, op mijzelf en op anderen. De deugden en zijn 5 strategieën werden een rode draad in mijn leven. Gemotiveerd om dit ook aan andere over te brengen liet ik mij opleiden tot begeleider van het Deugdenproject.

In 2017 heb ik de opleiding tot Yin yogadocent gevolgd. Omdat het vooral gericht is op het bindweefsel, mindfulness en balans hoopte ik dat dit helpend zou kunnen zijn bij Fibromyalgie.

Al deze kennis en ervaringen hebben mij uiteindelijk richting gegeven. De activiteiten die ik aanbied geven mij energie, maar ook rust en balans. En dit is wat ik ook jou wil bieden. Goed voor jezelf te zorgen, je Yin en Yang in balans, een moment voor jezelf te gunnen, genieten van de natuur, een positieve blik op jezelf en je omgeving.

Blijf niet zitten en afwachten, maar kom in beweging. Jij bent de enige die de verandering in gang kan zetten!

Agenda On-your-Feet


On-your-Feet
Lian Kingma


Professionals in de categorie Yoga

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!