coaching bij rouw en verlies | Ede

Simone Schreiber, professioneel Lifecoach en rouw- en verliesdeskundige, luistert met haar hart en inspireert mensen van nature.  Zij begeleidt mensen bij afscheid en het opnieuw inkleuren van nieuwe leefsituaties. Ieder afscheid vraagt om actief stilstaan. Bij het verlies van een dierbare, van een baan, van een gezinssituatie na scheiding, van je gezondheid door een levensbedreigende ziekte, of anders ervaar je leegte. Ongewild neem je afscheid van de toekomst die je voor je zag. Om je heen gaat het dagelijkse leven gewoon door. Mensen ervaren steeds wisselende emoties. Dat vraagt veel van een mens en ook van zijn sociale omgeving. Al die stemmingswisselingen werken verwarrend voor de betrokkene maar ook voor zijn omgeving. Ieder mens beleeft dat op zijn eigen manier. Er zijn geen passende gebruiksaanwijzingen voor. Rouw verwerken is afscheid nemen en vraagt om een actieve houding; rouwen is niet alleen passief ondergaan wat er gebeurt maar iets te dóen met die gevoelens. Het is aan jou wát je wil doen. Daarom biedt Simone begeleiding op verschillende manieren. Mensen kunnen een individueel coachtraject volgen en zijn er diverse deelgenootgroepen die door Simone begeleid worden, waar 4 tot 8 mensen die hetzelfde hebben meegemaakt, met elkaar kunnen praten. Voor persoonlijke groei en ontwikkeling organiseert zij workshops. Om in contact te komen met eigen gevoelens, ervaringen en herinneringen maakt zij tijdens individuele, gezins- en groepsbegeleiding ook gebruik van het therapeutisch bordspel “Alle Sterren van de Hemel.” Simone begeleid jou graag naar een leven wat voor jou de moeite waard is.

Over Simone Schreiber | Ede

"Luisteren zonder oordeel vanuit een warme betrokkenheid"
Voor mij is dat de basis voor haar professionele begeleiding

Simone luistert met haar hart en inspireert mensen van nature. Daarom richtte zij in 2010 Cosi Life Coaching & Training op. Het thema afscheid houdt Simone van jongs af aan bezig. Van haar werk in jonge jaren als stervensbegeleider, als trainer/coach bij veranderprocessen, als uitvaartverzorger en alles wat daartussen viel hield zij zich bezig met afscheid in alle vormen. Als professioneel Lifecoach begeleid zij mensen in het bewust vormgeven van nieuwe leefsituaties. Goed afscheid nemen is daarvoor de basis. Simone is veelzijdig en kent het leven in al haar facetten. Zij gaat het liefst in gesprek aan de keukentafel. Haar warme betrokkenheid bij mensen en het bewust afscheid nemen in diverse situaties vormen dan ook de rode draad in haar CV.

Als mensen zelf geen woorden hebben verwoord Simone tijdens een afscheidsplechtigheid wat nabestaanden zo graag hadden willen zeggen. Met dierbare herinneringen creëert Simone het levensverhaal. Daarbij neemt ze de nabestaanden op geheel eigen wijze mee in het proces. Ze geeft nabestaanden het vertrouwen zo mogelijk zelf een bijdrage te leveren. Tijdens haar werkzaamheden als uitvaartverzorger draagt zij met haar warme, betrokken wijze van spreken en aanwezigheid bij aan een waardig en passend afscheid. In haar werk als uitvaartverzorger ervaart Simone dat een goed vormgegeven afscheid én passende, persoonlijke emotionele nazorg van groot belang zijn om de stap voorwaarts te zetten na het overlijden van een dierbare.

Aandacht voor Afscheid.

 

COSI Life coaching en training
Simone Schreiber

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede