AD(H)D Coaching | Ede

Voor wie:
Een loopbaancoach helpt je om jouw ambities in je (loop)baan te bereiken. Dit doet ADHD2GO samen met Loopbaan2GO. Dit is begeleiding op procesniveau, waarbij jij jouw eigen oplossingen vindt. Hierbij draait het volledig om jou als persoon en om jouw ontwikkeling. 

Er zijn veel zaken die van invloed kunnen zijn op jouw baan. Denk hierbij aan de steeds veranderende arbeidsmarkt die van invloed kan zijn op jouw functioneren. Kun je het nog wel of vind je het dan minder leuk worden? 

Ook privéomstandigheden kunnen er invloed op hebben dat jij verder gaat kijken, zoals: het stichten van een gezin waardoor je meer thuis wilt zijn en dat je jouw werk en privé in balans wilt hebben. Het kan ook zijn dat je gewoon toe bent aan een volgende stap. Zo kunnen er natuurlijk nog veel meer redenen zijn waardoor jij aan jouw loopbaan wilt werken.

Over Albert Jager | Ede

Als Loopbaanadviseur, jobcoach en AD(H)D coach breek ik graag door vast en ingesleten patronen heen met als resultaat vaak verrassende en nieuwe eigen inzichten in jouw eigen talenten. Ik kan connecties maken die jij zelf nog niet ziet. Mijn grootste drijfveer is het applaus dat ik krijg voor mijn werk waarbij ik het rotsvaste vertrouwen heb dat in ieder mens een succesfactor zit. Waar ik echt van kan genieten is dat jij jouw doel ook gaat halen. 
 


Foto 2 Albert Jager Foto 3 Albert Jager Foto 4 Albert Jager Foto 5 Albert Jager Foto 6 Albert Jager Foto 7 Albert Jager Foto 8 Albert Jager Klik om te vergroten

AD(H)D Coaching
Albert Jager


Professionals in de categorie Persoonlijke Begeleiding

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!