Remedial Teaching I SLiM naar de brugklas I slim Leren leren en plannen l Leer- en studiebegeleiding | Ede

Met het bieden van onderwijs op maat wil ik dat doel berieken.

Tijdens de 1-op-1-begeleiding of de begeleiding in kleiene groepjes kan ik aansluiten bij wat het kind nodig heeft. Ik leg de stof op een andere manier uit of bied meerdere oefenmomenten aan.

Mijn doel is bereikt als kinderen weer met de klas of op hun eigen leerlijn verder kunnen en als ik zie dat kinderen weer lekker in hun vel zitten en voelen dat ze het kúnnen.

Over Angela Hendriks-van Honk | Ede

Mijn motto is een leven lang leren en kansen voor iedereen! Ik ben Angela Hendriks, onderwijsmens in hart en nieren. Betrokkenheid staat hoog bij mij in het vaandel. Na vele jaren in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo gewerkt te hebben, richt ik mij nu op kinderen en jongeren die met extra ondersteuning meer kans hebben hun kwaliteiten te ontwikkelen. Dit doe ik door onderwijs op maat te geven. 
Mijn voorkeur gaat uit naar het werken met kleine groepen of individueel om optimaal feedback te kunnen geven.Naast het overdragen van kennis en vaardigheden haal ik energie uit de contacten met de leerlingen die ik begeleid en ondersteun. 


Foto 1 Angela Hendriks-van Honk Foto 2 Angela Hendriks-van Honk Foto 3 Angela Hendriks-van Honk Klik om te vergroten

Studiehonk Ede
Angela Hendriks-van Honk


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede