Spirituele school IBBO Barnsteen | Ede

IBBO Barnsteen (Ik Ben Bewust Onderwijs) is een spirituele school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar.
IBBO Barnsteen is een school voor basis- en voortgezet onderwijs. Juist voor kinderen die in een gewone school overprikkeld raken, bijv. hooggevoelige kinderen. Bij IBBO zijn we ervan overtuigd dat het bewust aangaan van het levensproces vrijheid, innerlijke kracht, vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde, warmte, inzicht, passie en vreugde geeft. In augustus 2016 is IBBO Barnsteen opgestart in Wageningen en in november 2016 zijn we verhuisd naar de Horalaan 5 in  Ede.

Op deze nieuwe school, krijgen alle kinderen de vrijheid om zichzelf te zijn.
Lesstof wordt aangepast aan de interesses en nieuwsgierigheid van het kind. Daarnaast worden er natuurlijk ook lesmethodes gegeven als taal en rekenen. Het verschil met het reguliere onderwijs, is dat wanneer kinderen even tijd voor zichzelf nodig hebben, ze dat ook krijgen. Ze kunnen even iets anders gaan doen, dit is niet mogelijk op het reguliere onderwijs.

We werken met begeleiders die dit concept toejuichen: onderwijs waarbij uitgegaan wordt vanuit de behoeftes van het kind. We zijn nog op zoek naar nieuwe begeleiders. Mensen met een onderwijsbevoegdheid zijn extra welkom.

IBBO Barnsteen is een particuliere school.
De begeleiders werken vanuit hun hart op vrijwillige basis. Hierdoor is het schoolgeld voor de kinderen slechts 160,- per maand.

 

 

Over Petra Kaizer | Ede

Bewust, spiritueel onderwijs. Helemaal mijn ding. Ik ben zo blij dat ik hiervoor mag werken! Eindelijk thuis gekomen.Daar zat ik dan als hooggevoelig ingenieur, eerstegraads bevoegd. Vol met daadkracht, maar wel hoogsensitief (HSP). Vroeger bestond die naam niet. Ik wist alleen dat ik alles doorhad en mij zoveel aantrok. Wat ben ik blij dat ik nu kan en mag meewerken aan IBBO Barnsteen, aan deze vorm van onderwijs. Voor de kinderen van deze tijd. Zowel de kinderen als de begeleiders mogen in hun puurheid staan. Zij hoeven niets meer op te houden of te verbergen, ze mogen ZIJN.Dit gun je elke leraar, elke begeleider, dat gun je elk kind. Dat echt thuiskomen in jezelf. Het is een kado voor ieder mens, alleen lijkt het inpakpapier niet altijd even aantrekkelijk.


Foto 3 Petra Kaizer Foto 2 Petra Kaizer Klik om te vergroten

IBBO Barnsteen Spirituele school
Petra Kaizer

Bewust Ede
Ademtherapie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede