Spirituele school IBBO Barnsteen | Ede

IBBO Barnsteen (Ik Ben Bewust Onderwijs) is een spirituele school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar.
IBBO Barnsteen is een school voor basis- en voortgezet onderwijs. Juist voor kinderen die in een gewone school overprikkeld raken, bijv. hooggevoelige kinderen. Bij IBBO zijn we ervan overtuigd dat het bewust aangaan van het levensproces vrijheid, innerlijke kracht, vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde, warmte, inzicht, passie en vreugde geeft. In augustus 2016 is IBBO Barnsteen opgestart in Wageningen en sinds januari 2019 is on adres Horalaan 3A in  Ede.

Op deze nieuwe school, krijgen alle kinderen de vrijheid om zichzelf te zijn.
Lesstof wordt aangepast aan de interesses en nieuwsgierigheid van het kind. Daarnaast worden er natuurlijk ook lesmethodes gegeven als taal en rekenen. Het verschil met het reguliere onderwijs, is dat wanneer kinderen even tijd voor zichzelf nodig hebben, ze dat ook krijgen. Ze kunnen even iets anders gaan doen, dit is niet mogelijk op het reguliere onderwijs.

We werken met begeleiders die dit concept toejuichen: onderwijs waarbij uitgegaan wordt vanuit de behoeftes van het kind. We zijn nog op zoek naar nieuwe begeleiders. Mensen met een onderwijsbevoegdheid zijn extra welkom.

IBBO Barnsteen is een particuliere school.
De begeleiders werken vanuit hun hart op vrijwillige basis. Hierdoor is het schoolgeld voor de kinderen slechts 195,- per maand (10 maanden/jaar).

 

 

Over Petra Kaizer | Ede

Bewust, spiritueel onderwijs. Helemaal mijn ding. Ik ben zo blij dat ik hiervoor mag werken! Eindelijk thuis gekomen.Daar zat ik dan als hooggevoelig ingenieur, eerstegraads bevoegd. Vol met daadkracht, maar wel hoogsensitief (HSP). Vroeger bestond die naam niet. Ik wist alleen dat ik alles doorhad en mij zoveel aantrok. Wat ben ik blij dat ik nu kan en mag meewerken aan IBBO Barnsteen, aan deze vorm van onderwijs. Voor de kinderen van deze tijd. Zowel de kinderen als de begeleiders mogen in hun puurheid staan. Zij hoeven niets meer op te houden of te verbergen, ze mogen ZIJN.Dit gun je elke leraar, elke begeleider, dat gun je elk kind. Dat echt thuiskomen in jezelf. Het is een kado voor ieder mens, alleen lijkt het inpakpapier niet altijd even aantrekkelijk.


Foto 2 Petra Kaizer Foto 10 Petra Kaizer Klik om te vergroten

IBBO Barnsteen Spirituele school
Petra Kaizer


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!