Online meditatiecursus | Bennekom

ONLINE MEDITATIECURSUS

Herken je dat de hectische samenleving waarin je leeft te veel van je vraagt? Dan is het belangrijk om regelmatig te ontspannen en ontstressen. Uit onderzoek is gebleken dat meditatie je hierbij helpt, omdat het bijdraagt aan een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid. Mediteren heeft namelijk een positieve werking bij stressklachten. 

Meditatie kent vele voordelen, want door te mediteren verwerk je gemakkelijker dagelijkse prikkels en leer je anders omgaan met negatieve gedachten en stressvolle gebeurtenissen. Het effect van regelmatig beoefenen van meditatie is het voelen van meer innerlijke rust. Je verbetert hierdoor je focus en de verbinding met jezelf. Wanneer je mediteert, sta je dus veel bewuster en zelfs positiever in het leven! Ook helpt meditatie als je moeite hebt met inslapen. Het verbetert namelijk de kwaliteit van slaap, omdat je ontspannen in slaap valt. Doe je ook aan yoga, sport, vechtkunst of massage? Dan is meditatie een krachtige aanvulling. 

Ik ontwikkelde een online meditatiecursus om je te leren mediteren en dit ook vol te houden! Meer weten over deze cursus? 
Kijk dan eens op mijn website: tiemcoach/meditatiecurus 

 

 


 

Over Janneke Tiemissen | Bennekom

Hallo, Mijn naam is Janneke Tiemissen. Ik ben het gezicht achter Tiemcoach. Vanuit mijn praktijk in Bennekom, coach en train ik mensen in persoonlijke groei en bewustzijn. Dit helpt je om weer dichter bij jezelf te komen en beter in balans te blijven. Ik werk vooral met gevoelige mensen die last hebben van faalangst, burn-outklachten of AD(H)D klachten. Het gevoel staat voor mij gelijk aan je innerlijk kompas, je mag er op (leren) vertrouwen. Eenmaal goed in verbinding met je gevoel, dan weet je precies wat je nodig hebt en kun je zelf de juiste koers houden in je leven!  

Mijn grote passie is muziek maken en luisteren. Ik zing en speel gitaar. Ik houd van de natuur. In mijn vrije tijd ben ik veel in de bossen, op de hei of aan het strand te vinden. Het lijkt me leuk om je te mogen ontmoeten!


Foto 10 Janneke Tiemissen Klik om te vergroten

Tiemissen Coaching en Training
Janneke Tiemissen


Professionals in de categorie Meditatie

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede

Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!