Carrièrecoaching & Studiekeuze advies | Ede

Loopbaancoach4u voor jouw beste onafhankelijke loopbaan- of studiekeuzeadvies.

Ontspannen, met een vleugje humor, maar resultaatgericht ga ik met jouin gesprek. Er is altijd een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken de mogelijkheden om een succesvol traject in te gaan. We spreken elkaars verwachtingen aan elkaar uit. 

Je weet van te voren hoeveel tijd en geld jou een traject gaat kosten. Standaardpakketten en maatwerkoffertes. Heldere afspraken vooraf zonder verrassingen achteraf. Wat levert jou dit concreet op? 

Concreet levert een gemiddeld loopbaantraject bij jou zicht op:

- wat zijn jouw passies, sterke & zwakke punten, drijfveren, competenties

- wie ben jij/ persoonlijkheid/ motivaties/ eventueel time management

- wat is voor jou de ideale werk-privé of/ studie-privé of  studie-werk-privé mix

- eventuele studie-/ beroepskeuzetesten ter ondersteuning

- wat zijn jouw realistische kansen op de langere termijn

- welke valkuilen & kansen op de arbeidsmarkt zijn er voor jou

- voor wie ben jij een potentiële geschikte werknemer

- update curriculum vitae/ tips presentatie van jezelf schriftelijk & face-to-face

Aangesloten bij NOBCO onderschrijft Loopbaancoach4u de NOBCO-gedragsregels waaronder privacygevoeligheid & de ethische code.

We zijn erkend leerbedrijf voor Marketing & Communicatie en Commercieel Medewerker.

Loopbaancoach4u heet je van harte welkom in de regio Apeldoorn, Arnhem, Veenendaal, Wageningen, Ede en Nijmegen. Ede is de thuisbasis. Zie ook op: loopbaancoach4u

Over Ton Put | Ede

Ik ben Ton Put, geboren in 1968. Ik heb mijn sporen aanvankelijk verdiend in de transport/ logistiek branche. Ik kwam bij allerlei soorten bedrijven over de vloer en ben dat ook aardig in het bedrijfsleven ingevoerd. Na jaren knaagde het. Ik wilde meer dan alleen maar bedrijven helpen, ik wilde vooral de personen helpen. Een goede relatie, relatiebeheer werd belangrijker dan het binnenhalen van nieuwe klanten. Ik ambieerde altijd al samenwerken om doelen te bereiken. De sales manager, IT-er, administrateur, planner, chauffeur, calculator allemaal "in dienst" van de interne en externe klant.

Ik wilde echter meer de diepte in. Door de vele ervaringen opgedaan kan ik me erg goed in andere mensen verplaatsen. Ik kan met allerlei mensen goed overweg. Zowel hooggeplaatste managers als mensen die aan het begin van hun carrière staan. Door een opleiding voor loopbaancoach kreeg ik bovendien nog meer zelfinzichten. Ik volgde zelfs onlangs eens een prikkelcursus! Interessant, begrijp ik anderen nog beter.

Wat ik als instructeur bij de Nederlandse Onderwatersport Bond al had ervaren. Meer met je passies doen geeft zoveel extra energie. Ik word blij van het opzoeken van divers onderwaterleven (haaien!) maar ook als ik mensen met hun werk-privé situatie verder kan helpen. Gaaf toch. Mooi als ze zich gezien, gehoord & gewaardeerd voelen. Ze komen vaak positiever in het leven te staan en dichter bij hun wensen. Ik help graag jouw passies resultaatgericht te ontplooien.

Ik ben getrouwd, heb 2 nog jonge kids.


Foto 10 Ton Put Foto 10 Ton Put Klik om te vergroten

Loopbaancoach4u A-Class Carrièrecoaching
Ton Put


Professionals in de categorie Coaching - Loopbaancoaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede