studiekeuze | Ede

Waarom zou je een talentenscan doen?

Een talentenscan is een analyse van jou als persoon. Je beantwoord 320 vragen door aan te klikken welk antwoord het best bij je past. Is jouw concentratieboog niet zo lang? Dan is er ook een kortere vragenlijst, die net zo betrouwbaar is. 

Je krijgt een persoonlijk rapport met daarin jouw 22 drijfveren en talenten uitgelegd. In het talentgesprek leg ik uit hoe je het rapport kunt lezen en hoe je het rapport kunt gebruiken bij het maken van jouw keuze.
Ik laat je zien welke talenten er schuilgaan achter je valkuilen, zodat je zelfverzekerd kunt werken aan je eigen ontwikkeling.

Het rapport geeft jou precies die taal die je goed kunt gebruiken bij het schrijven van een motivatiebrief of het voorbereiden op een voortgangsgesprek met je leidinggevende.

Ik doe onderzoek naar autisme en studiekeuze. Voor jongeren met autisme heb ik dan ook een speciaal aanbod. Vraag er gerust naar.
 

 

Over Joyce Heijnsdijk | Ede

'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' Kent u die slogan nog? Hij loopt als een rode draad door mijn leven. Voor jezelf en je gezin kunnen zorgen is belangrijk voor mij. Daarbij is het voor mij vanzelfsprekend om te blijven leren en ontwikkelen. Dat gun ik iedereen.

Daarom blijf ik mezelf inzetten om anderen te ondersteunen in hun ontwikkeling. 
Het liefst doe ik dat voor mensen die het lastig vinden om daar hun eigen weg in te vinden.
Er is ook zo ontzettend veel mogelijk. 

Je mag mij altijd bellen voor een vrijblijvend gesprek.
40848947

Op mijn website lees je meer over mijn achtergrond.
jhob/over-mij

Hartelijke groet,

Joyce Heijnsdijk

 


Foto 2 Joyce Heijnsdijk Foto 11 Joyce Heijnsdijk Klik om te vergroten

Joyce Heijnsdijk Ontwikkel Buro
Joyce Heijnsdijk


Professionals in de categorie Coaching - Loopbaancoaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!