Lifecoach/Duurzaam Inzetbaarheid Time 4 Coaching | Bennekom

En dan kom je op een punt dat je weet: en nu ga ik er iets aan doen. Time 4 Coaching! Nicole Burgersdijk is een bevlogen coach die je helpt in beweging te komen. Te gaan stralen en bloeien, misschien wel als nooit tevoren. In je persoonlijke leven, of in je werk. Warm, begripvol en empathisch gaat ze gestructureerd met je aan de slag. Individueel, of in een groep. Wat jij wilt. De resultaten spreken voor zich. Gun jezelf Time 4 Coaching!

Gecertificeerd Lifecoach en Duurzaam Inzetbaar Potentieel Coach

Over Nicole Burgersdijk | Bennekom

Ik ben een positief en dankbaar mens. Toch ging mijn eigen pad bepaald niet over rozen. Kanker, een kinderwens die niet zomaar in vervulling ging. Verlies, burnout, hooggevoeligheid. Ik maakte het allemaal mee. Zelf, of in mijn gezin. Juist daarom waardeer ik nu het geluk des te meer en geniet ik vaak intens. Mijn ervaringen wezen me ook de weg naar het vak dat ik met zoveel passie beoefen: dat van coach. Daardoor kan ik jou helpen. Jij ontdekt jouw stip op de horizon. De bagage die ik met mij meedraag zorgt ervoor dat ik heel makkelijk schakel met iemand die worstelt met levensvragen. Mijn intuïtie schiet me regelmatig te hulp. Dat helpt me ook de juiste vragen te stellen waardoor jij zelf nieuwe inzichten krijgt. Door coach te worden ben ik gaan staan en straal ik. Omdat ik het geweldig vind om mensen in beweging te krijgen. Te zien hoe ze zich ontwikkelen, hun passie vinden en zelf op hun beurt ook gaan staan en stralen. 

 


Foto 1 Nicole Burgersdijk Foto 8 Nicole Burgersdijk Foto 11 Nicole Burgersdijk Klik om te vergroten

Time 4 Coaching
Nicole Burgersdijk


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!