Life coaching Zo kort als mogelijk, zo lang als nodig. | Ede

Als je het moeilijk vindt keuzes te maken; als je het overzicht over je leven een beetje kwijt bent of als je je eenzaam en leeg voelt ,misschien loop je of heb je een burn out. En het gevoel heb dat je niet leeft maar geleefd wordt. Het kan ook zijn dat je klaar bent met je studie , en dat je dan vastzit met het gevoel en wat nu?. Veel vragen maar geen antwoord.

Mijn visie is niet zweverig of langdradig, maar snel naar de kern.Zo kort als mogelijk, zo lang als nodig.

Life coaching concentreert zich op de kwaliteit en vormgeving van het leven. Versterking van de balans tussen de persoonlijke wensen en de relatie tot het werk en de wereld om zich heen is het doel.

Niet voor niets is juist deze vorm van coaching in opmars.

Ik coach/begeleid volwassenen en kinderen met als doel om te laten zien waar je nu staat en waar je uiteindelijk naar toe wilt.(durven,lef,zelfstandigheid,sterker )

Dat kan individueel maar ook in (kleine ) groepen.

Ook voor ZZP ers waar de druk soms hoog is en je als zelfstandige vaak er alleen voor staat. Je balans tussen werk en prive leven is vaak ver te zoeken. Het plezier en ambitie waarmee je begon wil je terug en/of behouden.

Informeer bij mijn diensten wat ik voor jou en uw onderneming kan betekenen als Life, Kinder en Bedrijf Coach.

 

Over Rene Hendriksen | Ede

Ik ben Rene Hendriksen, echtgenoot en vader van 2 kinderen.

Na 10 jaar als coach/opleider in de verzekering en bank wereld was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

In de afgelopen jaren heb ik mij gecertificeerd en gediplomeerd op coaching en training.

Als coach/trainer is mijn roeping om mensen beter te maken en daardoor was mijn keuze snel gemaakt, om mijn ervaringen te verbreden en als Life Coach/trainer verder te gaan. 


Foto 9 Rene Hendriksen Klik om te vergroten

Coachingspraktijk De Kern
Rene Hendriksen


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!