Zyza kunst | Bennekom

Welkom bij Zyza.

Schilderlessen!

Wil je schilderen of tekenen en doe je dit graag in een kleine gezellige groep? Zoek je een plek om met meerdere technieken te kunnen werken.Waar het er vooral om gaat dat je mag spelen, ontdekken en nieuwsgierig zijn. Even lekker los. Dit is  mogelijk bij Zyza.                                                                                                                                                                                          

Het werken met verschillende materialen en technieken is voor mij bekend terrein. Acrylverf, mixed media, oliepastel, ecoline, potlood, zand en allerlei soorten papier. Als kunstenaar en docent ben ik iets meer gericht om op een abstracte manier te schilderen en te tekenen.                         

Het is mogelijk om vrijblijvend een afspraak met mij te maken in het atelier. 

 

Zyza Coaching,

 

ZyZa Coaching is voor vrouwen vanaf 25 jaar die meer uit het leven willen halen. Vrouwen die niet bang zijn om hun handen vies te maken letterlijk en figuurlijk. In de coaching maak ik gebruik van het beeld. Het beeld dat je maakt via een tekening of een andere techniek. Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben met tekenen. Er staat niks vast er is ruimte om te spelen en te ontdekken. Het verleden vormt jou en dat maakt je een uniek persoon. Dat is ook waar ik benieuwd naar ben. We kijken samen naar jouw verhaal en beeld en gaan erover in gesprek. De verdieping in. Wat maakt dat jouw hart sneller gaat kloppen, hoe ga je om met je kwaliteiten, werken aan je doelen hoe groot of klein ze ook zijn. Ik luister graag naar jouw verhaal.

Over Marianne van Ingen | Bennekom

Mijn naam is Marianne van Ingen-Numan. Ben 47 jaar, getrouwd en moeder van een zoon. Ik ben kunstenaar en coach. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de Vrije Academie ‘t Pad .

De leerweg die ik heb afgelegd heeft mij een sterke basis gegeven om iets in de wereld te kunnen doen wat voor mij van waarde is. Ik heb geleerd mijn hart te volgen. Een uiting hiervan is onder andere mijn werk en passie: Het aanbieden van Zyza met onder andere coaching in beeld. Mijn praktijk waar ik heel erg trots op ben.

Wees welkom bij Zyza en laat je hart spreken.

 

Agenda Zyza


Foto 1 Marianne van Ingen Klik om te vergroten

Zyza
Marianne van Ingen


Professionals in de categorie Kunst

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede