Talentontwikkeling, bewustwording (kinderen, jongeren, volwassenen | Ede

Kiddock is een praktijk voor talentontwikkeling en bewustwording voor kinderen, jongeren & volwassenen.

Door middel van therapie, coaching, opstellingen en talentontwikkeling, help ik kinderen, jongeren en volwassenen inzicht te krijgen in hun vaardigheden en talenten en help deze te ontwikkelen. Zo kunnen zij worden wie zij werkelijk zijn.

Met kinderen gaat dit vaak spelenderwijs en met jongeren en volwassenen kan de begeleiding verschillende vormen krijgen.

Ik maak altijd gebruik van het talentenonderzoek (test voor volwassenen en kinderen) om de mogelijkheden en beperkingen van kind, jongere en volwassene  in kaart te brengen enzo beter te kunnen begeleiden. 

Vaak maak ik gebruik van opstellingen. Opstellingen zijn bedoeld om zicht te krijgen op oude patronen en door bewustwording daarin verandering aan te brengen. Opstellingen (individueel en in een groep) zijn een intensieve en diepgaande vorm van therapie of 'behandeling'. 

Daarnaast gebruik ik essentiele olien en massage om contact te maken met de innerlijk wijsheid van het lichaam (en geest) en zo oude patronen, blokkades en pijnlijke ervaringen te helen. Lichaamswerk en aromatherapie  geven bovendien veel ontspanning - een voorwaarde voor heling van geest en lichaam, 

Ik geef daarnaast workshops op gebied van talentontwikkeling, essntiele olien en massage/ emoties, en kung fu voor kinderen en jongeren. 

Professionele achtergrond: Ik ben psycholoog, integratieve kindertherapeut, kindermeditatiedocent, kidscompas trainer (talentenonderzoek) en aroma touch masseur.  Tevens ben ik gespecialiseerd in opstellingenwerk. Ik ben en aangesloten bij het netwerk voor opvoedopstellingen (opvoedopstellingen) en het POOO (Platform voor Onderwijs, Opvoeding en Ontwikkeling)

 

Over Cathelijne Wijnberg | Ede

Cathelijne is psycholoog, integratieve kinder en jeugtherapeut,  opsteller en talentencoach. Zij is gezinscoach bij het Leger des heils, en was daarvoor werkzaam als jeugdconsulent bij de gemeente, als gezinsmanager in de jeugdbescherming, en als sociotherapeut en behandelcoordinator in de jeugdhulpverlening. Zij heeft zich gespecialiseerd in gezins- en opvoedopstellingen en talentontwikkeling. 


Foto 2 Cathelijne Wijnberg Foto 5 Cathelijne Wijnberg Foto 14 Cathelijne Wijnberg Klik om te vergroten

Kiddock / RaisingSmallSouls
Cathelijne Wijnberg


Professionals in de categorie Kinderen-Ouders

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!