Talentontwikkeling en bewustwording | Ede

Kiddock is een praktijk voor talentontwikkeling en bewustwording voor kinderen, jongeren & volwassenen.

Door middel van therapie, opstellingen en talentontwikkeling, help ik kinderen en jongeren zich te ontwikkelen en te worden wie zij werkelijk zijn.

De praktijk is primair bedoeld voor kinderen en jongeren. Maar ook volwassenen zijn welkom. Ik maak gebruik van het Kidscompas talentenonderzoek (Talentenscan voor volwassenen).

Daarnaast geef ik opstellingen voor ouders. Opstellingen zijn een manier om tot meer inzicht en bewustwording van (opvoed) patronen te komen.

Ook geef ik in samenwerking met anderen workshops mindfulness, talentontwikkeling, kung fu en workshops met paarden.

Ik organiseer regelmatig workshops, lezingen en films op het gebied van kinderen en bewustwording of talentontwikkeling.

Professionele achtergrond: Ik ben psycholoog,integratieve kindertherapeut, kindermeditatie docent en kidscompas trainer (talentenonderzoek: kidscompas).  Tevens ben ik gespecialiseerd in opstellingen en aangesloten bij het netwerk voor opvoedopstellingen (opvoedopstellingen)

 

Over Cathelijne Wijnberg | Ede

Cathelijne is psycholoog, integratieve kinder en jeugtherapeut, gezinsmanager en gespecialiseerd in gezins- en opevoedopstellingen en talentontwikkeling. Zij geeft workshops in samenwerking met anderen (mindfulness, kung fu en wu tai, en workshops met paarden) en alleen (talentontwikkeling)

Agenda Kiddock / RaisingSmallSouls


Foto 1 Cathelijne Wijnberg Klik om te vergroten

Kiddock / RaisingSmallSouls
Cathelijne Wijnberg

Bewust Ede
Ademtherapie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede