Talentontwikkeling en bewustwording | Ede

Kiddock is een praktijk voor talentontwikkeling en bewustwording voor kinderen, jongeren & volwassenen.

Door middel van therapie, opstellingen en talentontwikkeling, help ik kinderen en jongeren zich te ontwikkelen en te worden wie zij werkelijk zijn.

De praktijk is primair bedoeld voor kinderen en jongeren. Maar ook volwassenen zijn welkom. Ik maak gebruik van het Kidscompas talentenonderzoek (Talentenscan voor volwassenen).

Daarnaast geef ik opstellingen voor ouders. Opstellingen zijn een manier om tot meer inzicht en bewustwording van (opvoed) patronen te komen.

Ook geef ik in samenwerking met anderen workshops mindfulness, talentontwikkeling, kung fu en workshops met paarden.

Ik organiseer regelmatig workshops, lezingen en films op het gebied van kinderen en bewustwording of talentontwikkeling.

Professionele achtergrond: Ik ben psycholoog,integratieve kindertherapeut, kindermeditatie docent en kidscompas trainer (talentenonderzoek: kidscompas).  Tevens ben ik gespecialiseerd in opstellingen en aangesloten bij het netwerk voor opvoedopstellingen (opvoedopstellingen)

 

Over Cathelijne Wijnberg | Ede

Cathelijne is psycholoog, integratieve kinder en jeugtherapeut, gezinsmanager en gespecialiseerd in gezins- en opevoedopstellingen en talentontwikkeling. Zij geeft workshops in samenwerking met anderen (mindfulness, kung fu en wu tai, en workshops met paarden) en alleen (talentontwikkeling)

Agenda Kiddock / RaisingSmallSouls


Foto 1 Cathelijne Wijnberg Klik om te vergroten

Kiddock / RaisingSmallSouls
Cathelijne Wijnberg


Professionals in de categorie Kinderen-Ouders

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede

Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!