Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde, met o.a. Access Counsciousness en Engelenwerk workshops | Ede

Dankzij mijn helderde waarneming stem ik mij op je af en herken waar de vertraging in de energie zich voordoet dank zij de vele technieken waar ik mee vertrouwd ben kan ik voor de jou de beste route kiezen, voor jou in deze fase van jouw ontwikkeling. Zo is elke behandeling weer uniek. Ik help je op weg naar heelheid. Verder geef ik ook behandelingen Totaal Balans Natuurgeneeskunde en kun je afspraken maken voor Engelenwerk. Ook geef ik Workshops en cursussen: 

Cursus:  29-02-2020: Access Bars® Class: een 1 daagse cursus waarbij je een volledige behandeling leert geven en ervaart om deze te ontvangen. je geeft en ontvangt deze dag 2 keer. Meer informatie via: totaalbalans onder het kopje cursussen

Cursus: Access Body® proces: een 1daagse cursus waarbij 2 lichamelijke klachten worden belicht Je leert de plaatsing van de handen en krijgt en ontvangt 2 behandelingen.

Workshop:: Communiceren met Engelen- online- meer informatie volgt nog

Workshop: The Rite of the Womb-voorlopig uitgesteld tot na 1 juni 2020

Cursus: Access Bars-voorlopig uitgesteld tot na 1 juni 2020

 

Over Sandra Banse | Ede

Al van jongsaf aan was ik bijzonder gevoelig. Zo kon ik pijn en emoties merken van mensen om mij heen en vloeide ik gemakkelijk in hen over. Toen ik 26 was begon ik te beseffen waar mijn ik als wezen eindigde en waar de ander begon. Dankzij bewustwording leerde ik hier mee omgaan. Inmiddels is deze gevoeligheid een belangrijk instrument in mijn praktijk geworden. Het helpt mij om me op mijn client af te stemmen en biedt mij extra mogelijkheden om in te gaan op informatie die zich tijdens de behandeling voordoet. Door gezondheidsklachten van mijn kinderen en bij mijzelf, voelde ik mij uitgedaagd om verder te kijken dan reguliere geneeskunde. Het advies van mijn huisarts bleek goud waard. Zo kwamen we bij een kinesiologe terecht. Deze methode sprak mij aan en ik startte in 1999 zelf met deze opleiding. Ik had mijn passie gevonden en na het volgen van: Touch for Health 1 t.m 4; Welness kinesiologie en stressreleasse, Totaal Balans Natuurgeneeskunde: 3 jarige HBO opleiding; Bioresonantie; Voeding en allergie; Geneeskracht van kristallen; Symbolen en Coderingen; werken met Bloesemremedies, Homeopathie, supplementen; werken aan Karma, Innerlijk kind, Familie opstellingen 1 op 1; Access Bars facilitator en Access Bodyprocess 1-daagse facilitator. Dit zijn een paar technieken waar ik onder andere meewerk. Mijn hobby werd mijn werk en nog steeds geniet ik van het leren en uitoefenen hiervan in mijn praktijk en de cursussen en workshops die ook geef. 

 

Agenda Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde


Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde
Sandra Banse


Professionals in de categorie Energetisch werk

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!