Energetisch therapeut en coach voor de (hoogsensitieve) introvert | Ede

Ben jij die (hoogsensitieve) introvert, die zich altijd wegcijfert, zodat de ander altijd voor jouw eigen doelstellingen, carrière of dromen gaat? Zorg dat die doelstellingen voorrang krijgen en ik wil je daar graag bij helpen. 

Wat doe ik?

Tijdens een kopje koffie of thee maken wij kennis met elkaar. Wat is je vraag waar zit je mee, wat wil je veranderen? Afhankelijk wat naar voren komt stem ik samen met jou mijn behandeling erop af. 
Als energetisch therapeut maak ik gebruik van diverse energetische tools, zoals healing, emotiepressuur, engelen, transformatie coaching, helende reis enz. Hoe meer je over jezelf vertelt, des te meer je jouw oorsprong of jouw avontuur zal ontdekken. Zie het als een reis, waarbij ik je mag helpen, dichter bij je kern, je eigen kracht te komen.
Je kan ook alleen een healing en/of reading aanvragen, dit kan zowel in mijn praktijk als op afstand.
Ben je graag buiten, ook al wandelend kan je aan je reis werken.

Over Els Stolk | Ede

Over mij

Enige jaren geleden(2002)  tijdens een bezoek aan de bibliotheek was ik op zoek naar informatie over homeopathie. Tot mijn oog op een boek viel dat over Reiki ging. Op dat moment wist ik gewoon dat ik dat ging doen. Ik heb altijd die oerkracht gevoeld en later bleek dat het op mijn lijf is geschreven. 
Door de Reiki ben ik mij meer persoonlijk gaan ontwikkelen. Ik ben meer voor mijzelf gaan staan. Jaren later ben ik door de MEE-opleiding nog veel  dichter bij mijzelf komen te staan. Het werd mij duidelijk dat ik mijzelf klein hield en dit mijn eigen beperking was om te groeien. Het moment dat het mij duidelijk werd dat ik mij verstopte, werd ik mij bewust dat anderen mij dus ook niet zien. 
Vanaf dat moment maak ik elke dag een stap naar meer  bewustzijn en word ik elke dag sterker om te doen waar ik goed in ben. 
Deze stappen hebben ervoor gezorgd dat ik nu ook zichtbaar ben op het internet en is mijn praktijk een feit. 
Wanneer klanten energiek mijn praktijk verlaten en ik ze heb kunnen helpen af te komen van vermoeidheidsklachten of emotioneel trauma is dat de grootste beloning die ik kan ontvangen. 


Foto 1 Els Stolk Foto 2 Els Stolk Klik om te vergroten

De Regenboogvlinder
Els Stolk


Professionals in de categorie Energetisch werk

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!