Touch of Matrix | Ede

Praktijk RaakBewust

Hoe zou het zijn als jij van de pijn afkomt in je rug, hoofd, schouder of waar dan ook? Hoe zou het zijn als jij ontdekt dat jij (jouw lichaam) dit zelf kan? In mijn praktijk RaakBewust, werk ik met de energetische bewustzijnsmethode Touch of Matrix. Bij deze methode komt het lichaam zelf in beweging om de blokkade die de klachten veroorzaakt heeft, op te ruimen. Het zoeken naar de oorzaak wordt losgelaten. Je komt uit het verstand (denken) en maakt contact met je onderbewustzijn. Het lichaam weet zelf wel de oorzaak van de klachten en wil niets liever dan de oorspronkelijke balans weer herstellen waardoor alles weer kan stromen en je eindelijk weer dat kan doen wat je al zolang niet meer kon doen.

Laat je verrassen door de kracht van het zelfherstellend vermogen van het lichaam!

Als therapeut volg en interpreteer ik de bewegingen die het lichaam zelf maakt. Zelf sta ik nog elke keer versteld als ik zie wat deze methode doet, wat het effect is en hoe snel klachten (ook langdurige klachten) verholpen worden. Je hoeft er niet in te geloven, er voor open staan en toelaten is voldoende. Dan gebeurt het vanzelf. Nieuwsgierig hoe het werkt, laat je verrassen en kom langs.

 

Over Annette Rijsemus | Ede

Ik ben Annette Rijsemus, Touch of Matrix therapeut met een eigen praktijk aan huis. Ik heb een passie voor de mens, voor het leven en voor spiritualiteit. Dit laatste staat voor mij voor het ontdekken van wat voor mij het leven de moeite waard maakt en zin geeft aan mijn leven. Om steeds meer bewust te leven, mijn talenten in te zetten en mijn missie te leven. Als kind was ik al geïnteresseerd in mensen, naar wat hen beweegt en drijft en wilde ik graag mensen helpen om gelukkiger en gezonder te worden. De keuze om Verpleegkunde te gaan studeren was dan ook niet vreemd.

Na mijn studie heb ik jaren gewerkt als verpleegkundige in de psychiatrie en als wijkverpleegkundige. De laatste 10 jaar heb ik gewerkt als coördinator bij een Steunpunt huiselijk geweld en als regisseur huiselijk geweld in het Veiligheidshuis bij de gemeente Ede en Arnhem. Alle expertise en opgedane ervaring in dit werk en mijn eigen levenservaring, gebruik ik nu bij het behandelen van de cliënten in de praktijk.


Foto 1 Annette Rijsemus Klik om te vergroten

Praktijk RaakBewust
Annette Rijsemus


Professionals in de categorie Energetisch werk

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!