Levens- loopbaan- en systemisch coach. | Ede

Terwijl ik met je op pad ga luister ik naar je, ook naar wat je niet zegt. Want woorden kunnen veel zeggen maar ook veel verbergen. Allereerst zorg ik ervoor dat wij elkaars taal goed verstaan! Ik stel vragen en ga met jou op zoek naar wat jouw emoties zeggen, de bewuste maar juist ook de onbewuste, want die sturen ons ongewild aan. Die zijn de basis van de oude patronen die we eindeloos herhalen. Wat heb je nodig in het Hier en Nu? Wat zijn je blokkades? Wat is jouw verlangen? Dat zijn de richtingwijzers waarmee ik werk.

Ik gebruik diverse methodes om te zorgen dat jij zelf meer inzicht krijgt in datgene wat jou belemmert en wat jou helpt. Ik geef oefeningen en kleine huiswerkopdrachten en...Oh ja... ik kan best confronterend zijn maar houd ook van humor en glimlachen om onszelf.

Je bent hartelijjk welkom om eerst kennis met mij te maken voordat je een traject start, want het is belangrijk dat jij je veilig voelt bij mij.  Op mijn website kun je meer lezen, onder andere enkele reacties van cliënten. 

 

 

 

Over Greetje Beekhuis- van Dijk | Ede

Zorgend type als ik ben als oudste uit een gezin, was het niet vreemd dat ik geneeskunde ging studeren. Ik ben 30 jaar huisarts geweest en vind dat nog steeds een prachtig beroep, maar in 2010 werd het tijd voor iets anders. Ik ging een coachopleiding volgen en vond daarmee een beroep dat nog beter bij me past. Ik begon mijn eigen praktijk en daarin vind ik veel vreugde als ik zie dat cliënten weer ontspannen en blij worden en zich krachtiger gaan voelen. Bovendien nodigt het coachvak mij uit te blijven leren over de mens in al zijn of haar aspecten.

Ik heb altijd al erg genoten van de natuur...de zee, de bergen, bos en heide en vogels. In de natuur vind ik veel ontspanning. Wandelen is mijn hobby. In 2018 heb ik mijn droom waar gemaakt en ben ik in mijn eentje naar Santiago de Compostela gaan lopen, een bijzondere tocht, die ik na 40 dagen lopen mocht volbrengen. Het gaan van die weg heeft veel parallellen met onze levensweg; dat ontdek ik steeds weer in mijzelf en bij mijn cliënten. Zo draagt mijn droom bij aan mijn coaching!


Foto 2 Greetje Beekhuis- van Dijk Foto 3 Greetje Beekhuis- van Dijk Foto 6 Greetje Beekhuis- van Dijk Foto 8 Greetje Beekhuis- van Dijk Klik om te vergroten

dekruispuntcoach.nl
Greetje Beekhuis- van Dijk


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!