Soul Voice® - stemklank voor zelfkennis en vitaliteit | Wageningen

Over Anke de Jong | Wageningen

Soul Voice® met Anke

Het is mijn droom om een bijdrage te leveren aan een maatschappij, waarin mensen werken aan het realiseren van wat hen ten diepste drijft. Dit is mijn droom, daar leef ik elke dag mee. Hier sta ik voor. Zet concreet kleine stapjes in de richting van zielsecht, authentiek en betekenisvol leven. Ongeacht je achtergrond, je type werk, je leeftijd.
Altijd ben ik heel gevoelig geweest. Het heeft 35 jaar geduurd voordat ik door kreeg dat ik meer kan voelen dan wat je met het blote oog kunt zien of kunt beredeneren. Ik voelde altijd heel veel, vooral ook van mijn omgeving. Na vele omzwervingen is mijn stem de manier gebleken om mijzelf echt te leren kennen. Via mijn stem durfde ik voorbij mijn analytische hoofd, mij over te geven aan de "roep van mijn hart". Mijn stem is de manier om handen en voeten te geven aan mijn gevoel en intuïtie.

Maak van je hooggevoeligheid een kracht! Spreek je uit, durf te staan voor je eigen waarheid. Vind je weg door jezelf beter te leren kennen. Van binnen naar buiten. Zodat je de dagelijkse uitdagingen, van welke aard dan ook, in je werk en/of privé, aan kunt, met plezier. Maak kennis met een van de Soul Voice® workshops of een persoonlijke sessie of traject. Probeer het eens. Misschien past het bij jou!

Vind je stem, en zet iets in beweging!

Mijn aanpak is anders dan anders, met stemklank als ingang. Ik ben zelf heel nuchter, maar stemklank is onontkoombaar, het raakt, het zet in beweging en maakt zaken helder. Zet een eerste (kleine) stap, ruim je weerstand op, leer jezelf beter kennen en manifesteer je dromen in vrijheid.

Agenda Anke de Jong


Foto 1 Anke de Jong Klik om te vergroten

Anke de Jong

Bewust Ede
Ademtherapie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede