Hartenpaard, Coaching met paarden | Lunteren

Coaching met paarden is (letterlijk en figuurlijk) met beide benen op de grond staan. Het is ervaringsgericht werken aan een thema of vraag, die door de coachee (=degene die gecoached wordt) wordt bepaald. Het paard spiegelt de intenties en energie van de coachee om onbewuste gedrag en gevoelens helder te krijgen. De coach ondersteunt dit door open vragen te stellen, zonder oordeel. Het gaat hierbij om wat zich in het hier en nu afspeelt en niet wat er zich in het verleden heeft voorgedaan. We werken oplossingsgericht: de vraag aan de coachee is wat hij / zij er aan wil doen. Eventueel kan ander gedrag of aanpak van een probleem met het paard geoefend worden.  

Over M van de Watering | Lunteren

Mijn naam is Marlies van de Watering.

Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest als arts, voornamelijk in de palliatieve zorg, heb ik me toegelegd op het coachen met paarden. Bewuster leven, en vooral in het hier en nu leven is wat ik heb geleerd van mijn patiënten. Dat is ook hoe paarden leven: voor hen is er alleen het heden. Ik streef ernaar een veilige omgeving te creëren, waarin je als coachee op onderzoek uit kan gaan naar je mogelijkheden en talenten, en hoe je ervaringen, die je daarbij in de weg staan kan overwinnen.


Foto 1 M van de Watering Klik om te vergroten

HartenPaard
M van de Watering


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!