Levensloopcoach voor mensen met Autisme | Ede

Autitude biedt levensloopcoaching aan mensen met autisme.

Ik “loop samen op” met de mensen die ik coach. Dat betekent meestal samen oplopen, soms achter hen en als nodig is en soms voor hen uit.

In mijn werk met mensen stel ik mij elke keer weer de vraag of de wijze waarop ik met hen samenwerk de juiste is. Ik ervaar dat door mensen ruimte en vertrouwen te geven, zij meer groeien en veel meer kunnen dan dat ze zelf en hun omgeving hadden gedacht. Ik probeer er van uit te gaan dat er niet iets fout gaat maar dat hooguit het resultaat anders is dan verwacht. De vraag: ‘wat is het ergste wat er kan gebeuren?’ is voor mij hierbij belangrijk. Hierdoor ontstaat er ruimte om te leren en stappen te maken.

Gelijkwaardigheid, praktisch bezig zijn en inspelen op wat gebeurt is voor mij beangrijk.

Bij de coaching kan een diagnose een hulpmiddel zijn om ervaringen te verklaren
Als er een diagnose is, is er vergoeding mogelijk vanuit WMO

 

Over Andries Noback | Ede


Foto 3 Andries Noback Foto 2 Andries Noback Klik om te vergroten

Autitude / iQ Coaches Zuid Gelderland
Andries Noback

Bewust Ede
Ademtherapie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede